US OPEN 2015. Flavia Pennetta se teme de Simona Halep. Declaraţia italiencei înaintea semifinalei

US OPEN 2015. Simona Halep a reuşit o calificare senzaţională în careul de aşi al Internaţionalelor de Tenis ale SUA, după 6-3, 4-6, 6-4 cu Victoria Azarenka, fostă număr 1 mondial şi dublă finalistă a acestui turneu. Vineri dimineaţa, de la ora 4.00, Simona va lupta pentru calificarea în finală, împotriva italiencei Flavia Pennetta.

10 sept. 2015, 06:21
US OPEN 2015. Flavia Pennetta se teme de Simona Halep. Declaraţia italiencei înaintea semifinalei

US OPEN 2015. Flavia Pennetta este cea care a oprit-o pe Simona Halep în optimile de finală ale Internaţionalelor de Tenis ale SUA, în 2013, când a învins-o 6-2, 7-6, iar acum, după doi ani, cele două se întâlnesc din nou la New York, miza fiind calificarea în finală.

Citeşte şi Nadia Comăneci, fericită pentru Simona Halep: Îmi place când luptă până la sfârşit

US OPEN 2015. Atât Simona Halep, cât şi Flavia Pennetta au reuşit victorii răsunătoare în sferturile de finală, românca învingând-o pe Victoria Azarenka, în timp ce italianca a eliminat-o pe jucătoarea cehă Petra Kvitova. După succesul Simonei, Pennetta a anticipat desfăşurarea partidei din semifinale, caracterizând-o astfel pe Halep: „Halep nu arată ca şi cum ar fi atât de puternică precum Vika, dar este. Chiar cred că este mai puternică. Ca să faci o minge câştigătoare împotriva ei, trebuie să termini punctul de şapte ori. Ea e mereu acolo şi mingea vine întotdeauna înapoi. Cred că o să fie ca un maraton„.

Citeşte şi Simona Halep, lăudată de un fost câştigător al US Open: Parcă joacă şah, îmi place să o privesc

US OPEN 2015. Meciul Simona Halep – Falvia Pennetta se va juca pe terenul Arthur Ashe, după semifinala Serena Williams – Roberta Vinci, care va începe joi noapte la ora 2.00.

Citeşte şi Simona Halep: Este grozav să fiu în semifinale, savurez acest turneu