US OPEN 2015. Reacţia lui Horia Tecău, după ce Halep a abandonat la dublu mixt: Ştiam de la început…

US OPEN 2015. Simona Halep a luat decizia de a se concentra asupra meciurilor de la simplu şi a renunţat să mai joace proba de dublu mixt, deşi trecuse de primul tur, alături de Horia Tecău.

08 sept. 2015, 08:27
US OPEN 2015. Reacţia lui Horia Tecău, după ce Halep a abandonat la dublu mixt: Ştiam de la început…

US OPEN 2015. Horia Tecău nu este nici surprins şi nici supărat de faptul că Simona Halep a ales să renunţe la competiţia de dublu mixt de la Openul american. Într-o declaraţie pentru agenţia Mediafax, Tecău a subliniat: „Intrând în această competiţie de mixt ştiam de la început că va fi riscul ca Simona să nu poată continua, pentru că are de jucat simplu. Dacă are un meci de trei seturi în care este foarte solicitată, ştiam că va fi greu să intre după aceea la mixt.

Citeşte şi Simona Halep, după calificarea în sferturi, la US Open: La un moment dat, am fost îngrijorată

Simplul este o prioritate mult mai mare pentru ea, îmi doresc să-şi revină şi să fie pregatită pentru următorul meci, asta-i cel mai important. M-am bucurat să joc alături de ea, am câştigat două meciuri, ne-am distrat, ne-am simtit bine, poate o sa mai avem ocazia sa jucam şi alta dată. Deocamdată încercăm amândoi să ne recuperăm şi să fim apţi, eu pentru meciul de dublu, ea pentru meciul de simplu„.

Citeşte şi US OPEN 2015. Surpriză la pariuri, Azarenka e favorită în sferturi, în meciul cu Simona Halep

Simona Halep este calificată în premieră în faza sferturilor de finală la US Open, unde va juca împotriva Victoriei Azarenka, în timp ce Horia Tecău este în sferturi la dublu masculin, probă în care face echipă cu olandezul Jean Julien Rojer.