US OPEN 2015, top momente ciudate. Flavia Pennetta: M-am speriat, am crezut că e o bombă VIDEO

US Open 2015 s-a încheiat cu victoriile Flaviei Pennetta şi Novak Djokovic, iar după încheierea unultimului turneu de Grand Slam al anului ESPN a făcut un Top 10 al celor mai ciudate momente din cele două săptămâni de concurs.

14 sept. 2015, 19:21
US OPEN 2015, top momente ciudate. Flavia Pennetta: M-am speriat, am crezut că e o bombă VIDEO

Pe primul loc în topul ESPN al celor mai ciudate întâmplări de la US Open se situează incidentul care s-a petrecut în partida dintre Monica Niculescu şi Flavia Pennetta, din turul secund. În timpul setului doi, o dronă s-a prăbuşit pe scaunele arenei Louis Armstrong, pe care evoluau cele două sportive. Responsabilii cu siguranţă şi membrii Departamentului de Poliţie din New York (NYPD) au întrerupt partida pentru a cerceta dispozitivul.

Flavia Penneta a recunoscut că s-a speriat în acele momente: „Am fost puţin speriată, trebuie să spun. Adică, cu toate lucrurile care se întâmplă acum în lume, am crezut că „OK, este o bombă, s-a terminat”. Asta a fost prima mea reacţie. Cred că este normal să gândesc aşa ceva„.

Citeşte şi Flavia Penetta a câştigat US Open şi şi-a anunţat retragerea

Printre momentele mai puţin obişnuite petrecute la acest turneu de Grand Slam se numără „puiul de somn” pe care australianul Nick Kyrgios a spus că l-a tras într-una din pauzele meciului din primul tur împotriva britanicului Andy Murray, pierdut în 4 seturi.

De asemenea, ceaiul băut de Serena Williams cu Kim Kardashian, spectacolul făcut de Novak Djokovici, care a dansat cu fanii pe terenul de tenis sau accidentarea suferită de Eugenie Bouchard în vestiar, când s-a lovit la cap şi a fost nevoită să se retragă din competiţie, se numără printre alte momente ciudate ale turneului de la US Open.