US OPEN 2016. Program INFERNAL pentru SIMONA HALEP

US OPEN 2016. Jucătoarele din România și-au aflat primele adversare de la US OPEN 2016, ultimul turneul de Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 29 august - 11 septembrie.

26 aug. 2016, 17:21
US OPEN 2016. Program INFERNAL pentru SIMONA HALEP

US OPEN 2016. Simona Halep, favorita 5 a competiției va juca în primul tur împotriva lui Kirsten Flipkens (locul 68 WTA), iar în runda următoare o va înfrunta pe învingătoarea dintre Daria Gavrilova (locul 45 WTA) și Lucie Safarova (locul 35 WTA). Românca o poate întâlni pe Serena Williams în sferturile de finală ale turneului. Pe aceeași parte de tablou, un alt posibil sfert de finală s-ar putea juca între Radwanska și Venus Williams, în timp ce pe cealaltă parte de tablou am putea avea dueluri între Madison Keys și Garbine Muguruza și între Angelique Kerber și Roberta Vinci.

US OPEN 2016. Monica Niculescu va debuta împotriva Barbarei Strycova (locul 19 WTA), pe care nu a mai învins-o din 2012. Irina Begu o va întâlni pe Lesia Tsurenko (locul 80 WTA), în timp ce Patricia Țig va juca în primul tur contra Laurei Siegemund (locul 28 WTA). Sorana Cîrstea va întâlni o jucătoare venită din calificări.

US OPEN 2016. Posibile adversare pentru Simona Halep:

Primul tur: Flipkens
Al doilea tur: Gavrilova/Safarova
Al treilea tur: Timea Babos
Optimi de finală: Vesnina/Suarez Navarro
Sferturi de finală: Serena Williams
Semifinale: Radwanska/Venus Williams
Finală: Kerber/Muguruza