US OPEN 2017. Monica Niculescu a câştigat duelul românesc din turul doi. Meciul a durat peste două ore

US OPEN 2017. Monica Niculescu a rămas singura reprezentatntă a României pe tablourile de simplu de la Internaţionalele de Tenis ale SUA, după ce a învins-o în trei seturi pe Ana Bogdan.

31 aug. 2017, 19:10
US OPEN 2017. Monica Niculescu a câştigat duelul românesc din turul doi. Meciul a durat peste două ore

US OPEN 2017. Monica Niculescu a câştigat meciul cu Ana Bogdan cu scorul 6-2, 3-6, 6-3, în două ore şi 25 de minute. Monica îşi egalează astfel performanţa de anul trecut, când în turul secund a eliminat-o tot pe Ana Bogdan, victoria de atunci fiind mult mai clară, 6-0, 6-1. Acum Ana a câştigat setul secund, însă nu a putut ţine pasul cu Monica în setul decisiv.

Monica Niculescu o va avea ca adversară în turul trei pe americanca Jennifer Brady, care a trecut în tururile anterioare de nemţoaica Andrea Petkovic şi jucătoarea cehă Barbora Strycova. Brady are 22 de ani, iar anul acesta a jucat optimi la Australian Open, a fost eliminată în primul tur la Roland Garros şi a ajuns în turul secund la Wimbledon.

Monica Niculescu este singura româncă rămasă în cursă pe tablourile de simplu la US Openm, după ce au părăsit rând pe rând competiţia Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mădălina Buzărnescu şi Marius Copil.