US OPEN. Programul INFERNAL pentru românce în TURUL II

US OPEN. Alexandra Dulgheru şi Irina Begu vor avea adversare de marcă în turul II la US OPEN, ambele cap de serie, rusoaica Maria Şarapova şi, respectiv, italianca Roberta Vinci.

26 aug. 2014, 05:50
US OPEN. Programul INFERNAL pentru românce în TURUL II

US OPEN. Irina Begu şi Alexandra Dulgheru s-au calificat în turul secund al US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, astfel că în prima zi a competiţiei de pe terenurile de la Flushing Meadow din New York toate cele trei jucătoare de tenis din ţara noastră au trecut in corpore mai departe, după ce şi Simona Halep debutase cu o victorie, la americanca Danielle Rose Collins (6-7, 6-1, 6-2).

În primul tur, Maria Şarapova, favorita nr. 5, a învins-o cu 6-4, 6-0 pe compatrioata sa Maria Kirilenko, în timp ce Roberta Vinci (cap de serie nr. 28) a eliminat-o cu 6-4, 6-3 pe Paula Ormaechea (Argentina).

Simona Halep (favorita 2), care s-a calificat luni, de asemenea, în turul secund, după ce a întrecut-o cu 6-7 (2), 6-1, 6-2, pe americanca Danielle Rose Collins, va juca în faza a doua a tabloului feminin cu Jana Cepalova (Slovacia), învingătoare cu 2-6, 7-5, 6-1 în faţa jucătoarei spaniole Maria-Teresa Torro-Flor.

În meciurile disputate marţi dimineaţa, Irina Begu a dispus cu 7-6 (7/4), 6-3 de Silvia Soler-Espinosa (Spania), în timp ce Alexandra Dulgheru a eliminat-o cu 6-3, 6-4 pe Kristyna Pliskova (Cehia).  Pentru accederea în turul secund, cele trei jucătoare românce şi-au asigurat câte 100 puncte WTA şi 60.420 dolari fiecare.

În turul I urmează să evolueze şi Monica Niculescu, care o va avea ca adversară pe Iaroslava Şvedova (Kazahstan), şi Sorana Cîrstea, în dispută cu Heather Watson (Marea Britanie).


loading...
Partenerii noștri