Usain Bolt, coleg cu Gabi Torje? Anunţul făcut de presa din Turcia

Sivasspor, grupare la care evoluează fundaşul Paul Papp şi mijlocaşui Gabriel Torje, i-a făcut o ofertă fostului atlet Usain Bolt pentru a se alătura clubului turc, în calitate de fotbalist profesionist, pentru partea a doua a sezonului.

22 nov. 2018, 17:10
Usain Bolt, coleg cu Gabi Torje? Anunţul făcut de presa din Turcia

În cazul în care ar accepta, Usain Bolt ar putea fi înregistrat după 5 ianuarie 2019, când se deschide perioada de transferuri. Echipe lui Torje şi Papp este pe lcoul 11, cu 14 puncte, după 12 etape.

De curând, fostul atlet Usain Bolt a declarat că are multe oferte şi nu renunţă la visul său de a deveni fotbalist profesionist şi nu ascultă ce spun „simpli jucători”, care nu îi prevăd un viitor în acest sport.

Usain Bolt a încercat să devină fotbalist profesionist în Germania, în Africa de Sud, în Norvegia şi în Australia. În această ultimă ţară, el a dat probe la echipa Central Coast Mariners, pentru care a jucat un meci amical, în care a marcat două goluri. Însă Bolt nu s-a înţeles că conducerea clubului în ceea ce priveşte semnarea unui contract de fotbalist profesionist.