STRATEGIE: Usain Bolt va juca FOTBAL la un club profesionst. A SEMNAT un contract cu MAMELODI SUNDOWNS

Usain Bolt, cel mai rapid atlet din lume, şi-a văzut visul cu ochii: a semnat un contract de fotbalist profesionist cu gruparea sud-africană Mamelodi Sundowns.

27 feb. 2018, 08:41
STRATEGIE: Usain Bolt va juca FOTBAL la un club profesionst. A SEMNAT un contract cu MAMELODI SUNDOWNS

UPDATE:  Usain Bolt şi Mamelodi Sundowns, care au un sponsor comun, au folosit o strategie de marketing pentru a promova un meci caritabil. Memelodi şi Bolt au lăsat să se înţeleagă că au încheiat un contract ce va fi anunţat marţi şi că fostul atlet va evolua la formaţia din Pretoria.

Usain Bolt a dezvăluit, marţi, că va evolua într-un meci caritabil, care va avea loc, în 10 iunie, la Manchester, pe Old Trafford. Bolt va fi căpitanul echipei restului lumii, care va înfrunta o reprezentativă engleză, condusă de starul pop Robbie Williams, într-o partidă ale cărei încasări vor merge către UNICEF.

Usain Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 şi 200 de metri, a anunţat încă de luni că s-a înţeles cu o echipă de fotbal: „Tocmai am semnat cu o echipă de fotbal. Marţi, la ora 8,00 GMT, veţi afla numele ei”.

Deşi e prieten cu Sir Alex Ferguson şi un suporter al celor de la Manchester United, fostul mare atlet nu a mai ajuns să dea probe pentru „diavoli”. A tratat şi cu nemţii de la Borussia Dortumund, dar totul a rămas la acelaşi nivel.

Clubul care au obţinut semnătura celui mai rapid om din lume este Mamelodi Sundowns, echipă aflată în fruntea primei divizii din Africa de Sud.

Usain Bolt, un maniac al SEXULUI. Ce spun femeile care i-au trecut PRIN PAT

„Fotbalul nu va mai fi niciodată la fel” e anunţul africanilor, iar Jermy Brockie, internaţional neo zeelandez, a declarat: „Sunt obişnuit cu alţii la antrenamente. Când l-am văzut pe Usain Bolt a fost cu totul altceva… Luni ne-a zis managerul să venim la club, deşi aveam aveam zi liberă. A spus că are pe cineva special. Chiar a fost ceva senzaţional să stai umăr lângă umăr cu unul dintre cei mai mari atleţi din lume”.