Utilizări eficiente ale băuturilor alcoolice

Locul alcoolului nu este doar în bar, în sticle frumos decorate. Acesta poate fi folosit și ca soluție naturală pentru o serie de probleme, cum ar fi lipsa de strălucire a părului sau bateria moartă a mașinii.

12 mai 2016, 12:24
Utilizări eficiente ale băuturilor alcoolice

Iată ce probleme își găsesc rezolvarea cu puțin alcool:

Picioarele urât mirositoare

Data viitoare când mai bei tărie, asigură-te că scapi câteva picături și pe șosete. Conținutul ridicat de alcool va ucide imediat bacteriile cauzatoare de miros.

Bateria auto descărcată

În timp ce este complet contraindicat să bei înainte de a urca la volan, bateriei mașinii tale nu îi interzice nimeni să consume un păhărel. De fapt, dacă e moartă, vinul roșu ar putea să o readucă la viață. Acesta este un lichid acid care permite electronilor să circule liber între plăcile pozitive și negative ale bateriei, oferind suficientă energie pentru a porni motorul.

Golirea rezervorului pentru lichidul de parbriz

Dacă tot îi dai vin roșu bateriei mașinii, poți găsi o utilitate și pentru vodkă. În cazul în care rezervorul pentru lichidul de parbriz este gol, umple-l cu un amestec format din 3 căni de alcool, 4 căni de apă și 2 lingurițe de detergent de vase. Agită bine înainte.

Invazia melcilor

Singurii melci buni este cei gătiți în unt și usturoi. Pentru a scăpa curtea de invadatori, însă, îngroapă un capac de borcan, astfel încât bordura să fie la același nivel cu solul, apoi umple-l cu bere. Melcii sunt atrași de drojdia din bere și vor bea până când se vor îneca.

Parfumul în exces

Miroși ca și când ai fi scăpat întreaga sticluță cu parfum pe tine? Tamponează cu puțină vodkă locurile în care te-ai dat parfumat. Alcoolul aproape inodor va bloca parfumul.

Lipsa unui ingredient important

Ești în plin process de pregătire a cinei și îți trebuie urgent suc de lămâie, care, evident, s-a terminat exact când ai nevoie.. Iată ce trebuie să faci: pune vin alb, folosind exact aceeași cantitate cerută în rețetă.

Păr tern

Pentru a adăuga strălucire și volum părului, prepară-ți propriul șampon cu hamei. Într-o cratiță emailată, pune la fiert, la foc mediu, 1 cană de bere și las-o până când scade la un sfert. După ce se răcește, amestecă cu o cană de șampon obișnuit. Transferă într-o sticlă cu capac și agită înainte de folosire.

Fiecare semn astral are caracteristicile sale – și fiecărei zodii i se potrivește un anumit tip de băutură alcoolică. Află ce merită să ai în pahar!