V-aţi săturat de Home Alone? Topul celor mai ciudate filme despre Crăciun realizate vreodată VIDEO

În fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, televiziunile reciclează, cu mici variaţiuni, aceleaşi şi aceleaşi producţii pe care le ştim de atâta vreme. Celor dornici să privească această perioadă dintr-un alt punct de vedere, le propunem să aleagă din următoarele 13 filme.

25 dec. 2013, 12:25
V-aţi săturat de Home Alone? Topul celor mai ciudate filme despre Crăciun realizate vreodată VIDEO

Santa and the Ice Cream Bunny (1972)

Moş Crăciun este supărat, deoarece înainte de Ajunul Crăciunului sania sa stă înfiptă în nisip pe o plajă din Florida.

Black Christmas (1974)

Un grup de tinere sărbătoresc Crăciunul într-o casă destul de mare, în care un criminal se poate ascunde cu uşurinţă fără să poată fi găsit.

Star Wars Holiday Special – Star Wars, ediţia specială de sărbători (1978)

Aventurile ne poartă prin locuri familiare precum nava Şoimul Mileniului sau Distrugătorul Imperial, revedem personaje cu priză la public, descoperind totodată lumi noi asemeni Panna, o planetă oceanică roşiatică sau pe vânătorul de recompense Boba Fett.

Twelve Days of Black Mass (2008)

Santa Claus Conquers the Martians (1964)

Marţienii, supăraţi deoarece copiii lor au devenit obsedaţi de emisiuni TV de pe Pământ care preamăresc virtuţile lui Moș Crăciun, pornesc o expediţie spre Pământ, ca să-l răpească pe Moş Crăciun.

Rare Exports – Povestea de Crăciun (2010)

Este un film horror de excepţie, coproducţie finlandeză, franceză, suedeză şi norvegiană. Acţiunea se petrece în Munţii Korvatunturi, din Laponia, reşedinţa lui Moş Crăciun. Regizorul finlandez Jalmari Helander porneşte de la o premisă extrem de interesantă în filmul său: oare legenda lui Moş Crăciun nu cumva este mult mai complexă decât pare la prima vedere, iar oamenii aleg de ea doar ce le convine?

The Hebrew Hammer – Cel mai tare detectiv (2003)

Mordechai Jefferson Carver este un evreu ortodox, care porneşte într-o misiune de a salva Hanukkah, o importantă sărbătoare evreiască, atunci când află că fiul malefic al lui Moş Crăciun este decis să o elimine.

Barbie in a Christmas Carol (2008)

Eden Starling este o cântăreaţă de operă egoistă şi urâcioasă, care nu obişnuieşte să le dea angajaţilor ei vacanţă de Crăciun. Eden este vizitată de mătuşa ei, care încearcă să o scoată din comportamentul ei egoist şi trimite trei spirite ale Crăciunului. Atunci Eden află că din cauza răutăţii ei uriaşe Crăciunul este distrus.

Santa Claus Vs. Diavolul (1959)

The Magic Christmas Tree (1964)

Un băiat foloseşte un inel magic pentru a face ca un brad de Crăciun să prindă viaţă. Copacul îi va îndeplini apoi băiatului trei dorinţe.

A Cosmic Christmas (1977)

Trei extratereştri vizitează Pământul, pentru a învăţa ce înseamnă cu adevărat Crăciunul.

Christmas Evil (1980)

Silent Night, Deadly Night (1984)

Un băieţel asistă la uciderea părinţilor săi de un hoţ îmbrăcat în Moş Crăciun. Rămas fără părinţi copilul este trimis la orfelinat. Aici este terorizat de Maica Superioară şi de celelalte călugăriţe, iar după mai mulţi ani băiatul obţine o slujbă la un magazin local, iar viaţa sa ia un curs şi mai dramatic.