Vă amintiţi de judecătorul scandalagiu de la Masterchef? Vezi ce s-a întâmplat cu el după terminarea show-ului

Masterchef. Judecatorul scandalagiu de la Masterchef a disparut. Gabriel Apostol e suspendat din magistratura pana anul viitor.

17 mart. 2015, 08:14
Vă amintiţi de judecătorul scandalagiu de la Masterchef? Vezi ce s-a întâmplat cu el după terminarea show-ului

Masterchef. Gabriel Apostol, judecător de la Judecătoria Piteşti care a fost concurent la Masterchef, este bolnav psihic. Gabriel Apostol a făcut circ la concurs şi a fost implicat în numeroase scandaluri până acum. El a lovit cu maşina un angajat al unui supermarket şi s-a bătut cu nişte poliţişti într-o benzinărie. În decembrie anul trecut, el a fost suspendat din magistratură până în februarie 2016, pe motiv că suferă de o boală psihică.

Potrivit wowbiz.ro, dupa decizia CSM venita in decembrie, Gabriel Apostol nu a mai fost vazut prin oras. Functia sa fusese ocupata de o colega inca din primavara anului trecut, desi, interesant este faptul ca aceasta este in continuare sefa Sectie Penale cu delegatie (conform portalului Judecatoriei Pitesti) desi ea trebuia sa fie numita in functie dupa sase luni.

Pe de alta parte, singurele modalitati prin care Apostol lua legatura cu cei din jurul lui au fost, o buna perioada de timp, retelele de socializare. Pe pagina sa de pe facebook, de exemplu, acesta a postat tot felul de filmulete si cazuri sociale care circulau pe internet. Dar si aici nu a mai postat nimic de mai bine de o luna. Faptul ca magistratul nu a mai luat legatura cu nimeni este demonstrat si de un mesaj al unor fosti colegi de la Masterchef, care se plang ca acesta nu le mai raspunde nici la telefon.

Citeşte şi: MASTERCHEF. Judecătorul Gabriel, DECLARAŢII ULUITOARE în timpul emisiunii: Nu e normal aşa ceva

Gabriel Apostol a devenit cunoscut după ce a fost implicat în mai multe scandaluri şi după ce a participat la una dintre ediţiile emisiunii MasterChef.

În noiembrie 2013, angajaţii unui magazin de bricolaj din municipiul Piteşti au fost agresaţi de un bărbat, pe care l-au identificat ca fiind judecătorul Gabriel Apostol.

De asemenea, în octombrie 2013, Gabriel Apostol a reclamat faptul că a fost agresat de doi poliţişti în timp ce se afla în incinta unei benzinării de pe autostrada A1.