Vă mai aduceţi aminte de PIPPI? La 38 de ani este o femeie sexy, ARESTATĂ după ce a bătut un BĂRBAT

A fost una dintre cele mai îndrăgite fetiţe din industria filmului, însă a devenit o femeie puternică. Este vorba despre Tami Erin, cunoscută după ce a jucat rolul lui Pippi Longstocking, un copil pistruiat şi roşcat care intra în tot felul de probleme. Astăzi, ea face aceleaşi probeleme poliţiştilor americani, după ce a fost arestat deoarece şi-a bătut colegul de cameră.

16 apr. 2013, 19:39

Tami Erin, acum în vârstă de 38 de ani, a fost arestată de poliţişti din Carolina de Nord după ce a fost acuzată că a bătut un bărbat, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Sunt frumoase, cunoscute şi pozează NUD. PATRU actriţe sexy, goale într-o revistă americană FOTO

Devenită celebră după ce în 1988 a jucat rolul lui Pippi în filmul „Noile aventurile ale lui Pippi Longstocking”, în prezent, este o femeie frumoasă dar puţin cam violentă. Astfel, ea a fost arestată în cursul săptămânii trecute, după ce vecinii au auzit ţipete în apartamentul unde aceasta locuia, provenite de la un bărbat care striga după ajutor.

Citeşte şi O FOCOASĂ vedetă le-a oferit fanilor un CADOU inedit: Şi-a desfăcut LARG picioarele în faţa camerei

Când au ajuns la faţa locului, autorităţile au descoperit faptul că ea îşi bătuse colegul de cameră, un bărbat de 1.8 m, cu toate că ea depăşeşte cu puţin 1.6 m, după ce a descoperit că el obişnuia să o filmeze pe ascuns. Femeia a declarat că se afla în legitimă apărare şi a fost eliberată în cursul zilei de vineri, după ce s-a ajuns la concluzia că persoana lovită nu a suferit răni grave, mai ales că era mai puterincă şi mai înaltă decât Tami.

Citeşte şi Vedetă surprinsă într-o poziţie sexy, fără să vrea FOTO