Va sta 30 de ani în închisoare: Şocanta poveste a MAMEI care şi-a CHINUIT FIUL într-un mod INIMAGINABIL

O femeie din America a fost condamnată la 30 de ani de închisoare după ce şi-a chinuit fiul în cele mai inimaginabile moduri posibile. Astfel, nu numai că l-a drogat, înfometat şi bătut, dar a ajuns să îi dea foc la penis şi la sfârcuri, cu toate că bărbatul are 19 ani.

22 oct. 2013, 12:12

Christine Gelineau, o femeie din Massachusetts, va sta următoarele trei decenii în închisoare, gândindu-se la modul în care şi-a torturat fiul pentru ani de zile, potrivit Mirror.

Citeşte şi STRIGĂTOR LA CER. Copil de 6 ani AGRESAT SEXUAL de un vecin în vârstă de 14 ani

Astfel, mama şi-a abuzat fiul de doar 19 ani în cele mai crude posibilie, după ce l-a înfometat şi l-a bătut pentru ani întregi. Mai mult, ea l-a drogat cu antidepresive şi a ajuns să îi dea foc cu o brichetă la penis şi sfârcuri. Ea a recunoscut atrocităţile sale, după ce l-a început şi-a obligat fiul să mintă privind ceea ce i-a făcut.

Dragă fostă mamă! Ceea ce mi-ai făcut este de neiertat. M-ai bătut, m-ai înfometat şi aproape mi-ai tăiat penisul. Mi-ai aruncat hainele şi nu m-ai lăsat să fac baie. Odată aproape m-ai omorât după ce mi-ai dat trei antidepresive şi două pastile pentru relaxarea mşchilor. Acum că ştiu că eşti o criminală şi m-ai vrut mort, te poţi întoarce la fosta ta viaţă. Nu vei ajunge să mă vezi cum termin liceul şi merg la facultate, aşa că îşi spun la revedere. Sper să realizezi că ai pierdut tot ce ai avut„, a declarat tânărul în timpul procesului.

Citeşte şi Şocant: Uriaşa PEDEAPSĂ primită de bărbatul care a „RONŢĂIT” PENISUL vecinului „ca un SANDVICI”

Şocant este faptul că imediat după ce a recunoscut că i-a dat fiului foc la penis, pentru a se apăra, ea adăugat că a recurs la acest gest deoarece tânărul ar fi încercat să facă sex cu ea. Ulterior, „şi-a pus o pereche de mânuşi, a apucat penisul fiului şi apoi l-a ars cu ajutorul unei brichete pe care a ţinut-o pentru mai multe zeci de de secunde deasupra organului„. 

Doctorii au descoperit că în urma agresiunii, bărbatul a suferit arsuri de gradul doi şi trei, ceea ce i-a provocat leziuni permanente la nivel nervos.