VACANŢĂ DE COŞMAR. O femeie a murit intoxicată cu alcool în prima ei zi de concediu. Cât şi ce a băut

O femeie a murit intoxicata cu alcool, in prima ei zi de vacanta cu sotul, iar lui nu-i vine sa creada cum a fost posibil asa ceva cand sotia lui nici macar nu dadea semne ca ar fi ametita.

02 iul. 2018, 11:48
VACANŢĂ DE COŞMAR. O femeie a murit intoxicată cu alcool în prima ei zi de concediu. Cât şi ce a băut

Paula Bishop, o femeie de 37 de ani a murit in camera de hotel din Insulele Canare, unde era impreuna cu sotul ei, dupa prima zi de vacanta, scrie stirilekanald.ro. Cauza a fost intoxicatia cu alcool, iar un toxicolog a calculat ca femeia avea 4 grame de alcool pe litru de sange.

Citeşte şi Insulele Canare au fost zguduite de aproximativ 300 de seisme. Autorităţile se tem de o erupţie vulcanică

Tragedia este inexplicabila pentru sotul ei, mai ales ca Paula nu se clatina si vorbea absolut coerent, iar seara, cand cei doi au mers la culcare, si-au pus cate un pahar de suc de portocale si au adormit ca intr-o noapte obisnuita.

In ziua dinaintea mortii, Paula a consumat cateva beri mici, doua pahare cu vin si patru cafele cu alcool (Irish Coffee). Sotul ei este socat si nu intelege cum a fost posibil ca sotia lui sa moara intoxicata cu alcool, cand nici nu parea ametita si vorbea cat se poate de normal in conversatiile pe care le avea cu el si cu personalul de la hotel.

Femeia a murit in toiul noptii, cand intoxicatia cu alcool i-a produs un stop cardiac si a fost gasita de sotul ei, pe jos, decedata. Stuart Bishop, sotul Paulei si-a dorit sa averizeze turistii despre cele intamplate si a spus ca „atunci cand calatoresti toata ziua, stai in soare si te simti obosit, alcoolul poate fi devastator, chiar daca nu e in cantitati mari. In unele tari, masurile de siguranta in ce priveste consumul de alcool nu sunt asa de stricte cum sunt in UK”.

Barbatul isi doreste ca sotia lui sa ramana in memoria apropiatilor si prietenilor ca acea persoana draguta, buna si vesela, asa cum a fost toata viata ei. Cei doi erau casatoriti din 2004 si erau pasionati de calatorii. Munceau foarte mult in timpul anului, iar ceea ce ii motiva sa isi duca fiecare zi de lucru la bun sfarsit era faptul ca vor putea sa merga intr-o noua calatorie si sa descopere lumea.