VACANŢĂ de COŞMAR. Turişti români, SINISTRAŢI în Turcia. Au rămas fără maşini, acte şi bani VIDEO

Clipe de coşmar pentru zeci de turişti români aflaţi în vacanţă în Turcia. Oamenii au fost aproape de moarte după ce o viitură puternică a lovit insula pe care se află. Românii au rămas fără maşini, bani şi acte.

02 mai 2014, 05:36
VACANŢĂ de COŞMAR. Turişti români, SINISTRAŢI în Turcia. Au rămas fără maşini, acte şi bani VIDEO

Românii îşi petreceau vacanţa în Gokceada, Turcia, informează România TV.

Citeşte şi TRAGEDIE în Teleorman. Un cioban luat de VIITURĂ a murit în timp ce încerca să salveze oile

„Viitura a venit după câteva ore de ploaie torenţială, pe la ora 3 dimineaţa. Când am deschis uşa hotelului iadul era dezlănţuit, pe stradă nu se mai vedea absolut nimic, maşinile nu mai erau în faţa hotelului, iar în scurt timp s-a orpit şi curentul. Era beznă totală, doar şuvoaiele de apă se auzeau cum curg pe stradă. Maşinile sunt acum cu airbg-urile sărite, au geamurile sparte”, a spus Valentina Pufulescu, jurnalist România TV.

 

Citeşte şi Scenă dramatică din cauza unei viituri, în Dâmboviţa. 15 oameni au rămas blocaţi pe o insulă

Viitura a luat mai multe maşini. „Erau în jur de 40 de maşini de pe stradă, au luat-o la vale. Fiecare acum îşi caută maşina şi şi-o găseşte pe unde au dus-o apele”, a spus un turist român.

„Nu mai există pic de asflat pe stradă, sunt zeci de utilaje cu care se cară nisip. Maşinile sunt prinse unele de altele, maşina noastră a fost ridicată între alte 2 autoturisme, sunt probabil 100 de maşini avariate. Am văzut cu ochii mei cum erau luate cârduruile de maşini, un coleg nu şi-a găsit-o. Mai multe de jumate din maşinile luate de ape nu vor mai putea pleca de aici”, a mai spus Valentina Pufulescu, aflată şi ea printre românii sinistraţi.