Vacanţele DE LUX ale fotbaliştilor români FOTO

Anii de criză s-au dus, iar fotbaliştii români şi-au reluat vacanţele în cele mai exotice locuri din lume.

11 ian. 2015, 10:17

Alex Bourceanu şi Cristi Tănase, ultimii doi căpitani ai celor de la Steaua, şi-au făcut vacanţa de iarnă împreună, în Maldive! Bourceanu a mers cu soţia sa, Adina, iar Tănase cu iubita, modelul Alexandra Damaschin.

Cele două perechi au ales un complex de cinci stele, iar fotografiile postate pe o reţea de socializare au arătat că nu au niciun fel de griji, mai ales că nisipul plajei e fin, apa Oceanului Indian e cristalină, iar cocktailurile sunt la discreţie.

Alex Curtean, fostul fotbalist al lui Dinamo si al Timisoarei, a petrecut o vacanta de vis in Statele Unite. Innebunit dupa baschet, la fel ca si viitoarea lui sotie, Crina,Curtean a mers la un meci din NBA, unde a fost la cativa pasi de LeBron James. Cei doi nu s-au abtinut si aumancat intr-o zi shaorma la Miami, la restaurantul lui Cristi Borcea!

Alţi doi stelişti, Raul Rusescu şi Alex Chipciu, au pterecut la Praga, alături de sotii. Rusescu este nasul lui Chipciu.

Gabriel Enache, revelaţia sezonului, şi-a dus soţia, pe Mădălina, în Republica Dominicană.

Tot în Republica Dominicană a petrecut şi Adrian Mutu. Acesta a stat cateva zile  alaturi de fetele lui, dar Consuelo a evitat sa se afiseze cu „Briliantul”.

Cristi Chivu, fostul căpitanal naţionalei, a mers într-o staţiune de lux din Alpi, la schi, alături de soţia Adelina şi de fetele Natalia şi Anastasia. Chivu este de mic un pasionat al schiului, iar acum se poate bucura pe deplin de pasiunea lui, interzisă pe vremea când era fotbalist profesionist din motive lesne de înţeles.

Dacă românii pleacă prin lumea largă, iată că o vedetă uriaşă a fotbalului mondial a preferat… România! Mijlocaşul belgian Axel Witsel (25 de ani) se iubeşte de mult timp cu Raffael Szabo (24 de ani), o tânără de origine română. De Crăciun, cei doi au fost surprinşi în ţara noastră, acasă la Raffaella şi pe pârtiile din Poiana Braşov. Witsel joacă la Zenit, care l-a cumpărat de la Benfica pentru 40 de milioane de euro!