Vacanţele de Revelion, mai ieftine ca o masă la un club de fiţe

Românii aleargă după vacanţele exotice de Revelion care sunt la preţ de chilipir, faţă de ofertele din ţara noastră. În timp ce în Capitală numai o masă la un restaurant fiţos costă 200 de euro, cu 800 de euro puteţi avea o vacanţă all inclusive în Republica Dominicană.

16 nov. 2016, 14:25
Vacanţele de Revelion, mai ieftine ca o masă la un club de fiţe

A devenit o traditie ca Revelionul in Romania sa fie mai scump, in special la restaurante sau in cluburi, decat in strainatate. În Bucureşti, numai pentru masa festivă de anul nou la un club de fite veti scoate din buzunar lejer intre 150 si chiar 250 de euro, in functie de meniu.

Cel mai scump Revelion va fi bineinteles la munte, unde conditiile lasa uneori de dorit, dar preturile pornesc de la 250 de euro pentru un sejur de 3 nopti cu demipensiune. Asta in timp ce pentru 7 nopti in Punta Cana, Republica Dominicana platiti 800 de euro. Insa, in banii astia sunt incluse cazare, transportul cu avionul si toate mesele. 

Una dintre destinatiile exotice pentru aceasta iarna este si Malta. Un sejur de 5 nopţi cu avion inclus, la un hotel de 5 stele, pretul porneste de la 583 de euro de persoana. Nu vor lipsi insa șampania, artificiile și meniurile de cinci stele.