Vadim, ATAC la Ţiriac: Prietenii „miliardarului în chiloţi” să se împuşte între ei la Balc VIDEO

Corneliu Vadim Tudor a făcut un scandal monstru în Parlamentul European pe tema vânătorii de la Balc. El l-a jignit pe Ion Ţiriac şi a spus că prietenii miliardarului ar trebui să se împuşte între ei.

16 ian. 2013, 11:47
Vadim, ATAC la Ţiriac: Prietenii „miliardarului în chiloţi” să se împuşte între ei la Balc VIDEO

Vadim Tudor spune despre Ion Ţiriac, pe care îl numeşte „miliardar în chiloţi”, că îşi satisface glanda paranoică prin invitarea la această vânătoare a unor „măcelari, cu pretenţii de oameni de afaceri din Germania, Franţa, Elveţia, Italia, Austria sau Spania, care vin să facă România ceea ce nu li se permite în ţările lor”. Europarlamentarul spune că astfel România a devenit, din păcate, frontiera sălbatică a Europei.

„În decurs de două zile, au fost împuşcaţi 240 de porci mistreţi, cu cele mai sofisticate şi mai performante arme. Glanda paranoică a miliardarului în chiloţi Ion Ţiriac e satisfăcută şi de participarea unor măcelari, cu pretenţii de oameni de afaceri, din Germania, Franţa, Elveţia, Italia, Austria, Spania – oameni fără Dumnezeu, care vin şi fac în România ceea ce nu li se permite în ţările lor. Prin astfel de asasini, România a devenit, din păcate, frontiera sălbatică a Europei. Eu cred că noi toţi – de la oameni la animale – am fi cu mult mai fericiţi dacă aceşti indivizi însetaţi de sânge s-ar împuşca între ei”, a spus Corneliu Vadim Tudor.

Vânătoarea de la Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac a ajuns la a noua ediţie, şi a creat nemulţumitri. Mai mulţi oameni au şi protestat împotriva acesteia.