Vadim, despre DIVORŢUL Marin-Bănică: Nu a fost nimic serios. Este o CACEALMA

Invitat la o emisiune de televiziune, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a susţinut că cei doi au anunţat divorţul doar pentru a face vâlvă în jurul lor şi pentru a fi, astfel, din nou în centrul atenţiei.

21 feb. 2013, 08:02
Vadim, despre DIVORŢUL Marin-Bănică: Nu a fost nimic serios. Este o CACEALMA

Am spus-o de acum o lună. Este o cacealma, o şmecherie a lor. Ei nu sunt certaţi în mod serios. Erau într-un con de umbră, probabil. El are un concert de Paşte, vrea să rupă gura târgului. Ar fi bine dacă nu ar mai da prilej unor asemenea tensiuni. Deci, eu ştiu că nu a fost nimic serios„, a spus Corneliu Vadim Tudor.

Andreea Marin a recunoscut că, deşi a luat decizia de a divorţa de Ştefan Bănică pe baza unor argumente solide şi nu s-a pripit, sunt încă momente grele, în care are semne de întrebare. „Nu este ușor. Am semne de întrebare chiar și astăzi… au fost momente frumoase. Există momente în care îmi este mai greu, dar și momente în care optimismul meu iese la suprafață. Veți avea multe surprize plăcute anul acesta. Seara sunt momente grele, când sunt doar eu, cu mine însămi. Cu ajutorul Violetei, reușesc să-mi revin”, a spus Zâna.

Întrebată ce ar schimba, dacă ar mai putea, Andreea Marin a răspuns: „Aș schimba greșeli pe care le-am făcut eu, aș schimba poate momentele mele de slăbiciune, când poate nu am avut destulă răbdare și poate nu am făcut lucrurile destul de bine pentru ca familia mea să fie încă o familie. Astăzi este bine, pentru că așa a vrut să le așeze Dumnezeu pe toate”.

Vedeta TV a precizat că va menţine o relaţie bună cu Ştefan Bănică şi că amândoi vor rămâne la fel de discreţi cum au fost în timpul căsniciei, chiar dacă şi-au anunţat divorţul pe o reţea de socializare.