Vadim scrie din spital: Sunt sănătos tun. N-am nimic

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a trimis presei o scrisoare de pe patul de spital în care afirmă că problemele de sănătate care au dus la internarea sa de urgenţă la terapie intensivă din cauza problemelor cardiace sunt minore. "Le dau o veste proastă duşmanilor mei: sunt sănătos tun!", scrie europarlamentarul, potrivit România TV.

04 mart. 2013, 07:07
Vadim scrie din spital: Sunt sănătos tun. N-am nimic

Cititorii revistei „România Mare” pot sta liniştiţi, C.V. Tudor dând asigurări că internarea sa nu va afecta apariţia acestei publicaţii. De asemenea, Vadim promite că se va reîntoarce în studiourile televiziunilor în curând, singurele oprelişti impuse de medici fiind de regim alimentar.

„N-am nimic. A trebuit să-mi fac unele investigaţii medicale, pe fondul unei viroze contractate vineri după-amiază, cînd am ieşit transpirat, numai în talie, de la o emisiune TV. Aşa după cum se vede, muncesc ca şi până acum, iar cele două publicaţii ale mele apar cu precizie de ceasornic”, scrie europarlamentarul PRM. 

Corneliu Vadim Tudor a fost internat vineri seară la secţia de terapie intensivă din Centrul de Boli Cardiovasculare al Armatei, în urma unei căderi de tensiune. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Militar, Oana Ciobanu, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a mers singur la spital, el fiind un obişnuit al centrului de boli cardiovasculare.

Detalii despre starea de sănătate a europarlamentarului a dat luni medicul său de la Spitalul Militar. „S-a internat pe 2 martie, prezentând simptomele unei viroze respiratorii, pe un fond preexistent, de aceea se află la centrul de boli cardiovasculare. Starea sa este stabilă şi are parte de condiţii spitaliceşti foarte bune. În momentul de faţă urmează un tratament conform bolii. Va sta în spital cât e nevoie, noi sperăm cât mai puţin timp„, a spus medicul.

Preşedintele PRM are de mai multă vreme probleme cu inima, fapt confirmat şi de membrii spitalului unde este internat. „Dânsul s-a prezentat la spital fiind, din păcate, un obişnuit al clinicii de cardiologie, aflându-se în tratament la domnul profesor Ion Ţintoiu. Domnul Vadim a fost de mai multe ori în investigaţii în centrul de boli cardiovasculare”, a declarat Oana Ciobanu, la România TV

Marius Marinescu, fost senator PRM, a precizat vă în acest moment starea lui C.V. Tudor este bună şi că internarea a fost o consecinţă a oboselii accentuate şi a stresului.

„În final, e bine. E o personalitate puternică, a făcut sport de performanţă”, a mai spus Marius Marinescu despre Corneliu Vadim Tudor.