Văduva bărbatului ucis de Silviu Lung trăieşte o DRAMĂ. Femeia îşi creşte copiii doar cu alocaţia acestora

Tragedia provocată de Silviu Lung, fost portar al Universităţii Craiova, a lăsat traume adânci în familia bărbatului mort în accident în urmă cu trei luni. Soţia victimei a rămas fără niciun venit şi îşi creşte copiii cu doar 120 de lei lunar, alocaţiile celor trei copii.

18 mart. 2014, 09:40
Văduva bărbatului ucis de Silviu Lung trăieşte o DRAMĂ. Femeia îşi creşte copiii doar cu alocaţia acestora

Accidentul provocat în luna ianuarie de Silviu Lung a lăsat urme adânci în familia Ramonei Niţu. Rămasă fără soţ, singurul ei sprijin financiar, femeia îşi creşte cei trei copii doar din alocaţii şi spune că fostul fotbalist, care a lăsat-o văduvă, ar trebui să o ajute, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Declaraţia CUTREMURĂTOARE a fiului victimei lui SILVIU LUNG. Băiatul a povestit cum şi-a salvat sora VIDEO

„Singurul venit este alocaţia copiilor, aproximativ 120 de lei pe lună, adică 42 de lei de fiecare copil. Norocul meu că mă mai ajută rudele: părinţii, soacra mea, cumnaţii. (…) Silviu Lung trebuie să-şi asume ce-a făcut, pentru că a greşit, şi să aibă grijă de copii deoarece eu n-am nicio posibilitate. (…) Doi dintre ei sunt la liceu şi trebuie îmbrăcaţi, încălţaţi, au foarte multe nevoi. Eu îl am pe cel mic acasă şi nu am posibilitate să muncesc, deoarece trebuie să am grijă de el”, a declarat Ramona Niţu pentru cei de la Ziarul Ring.

Deşi a rămas văduvă, femeia nu-şi doreşte să-l vadă pe Silviu Lung după gratii, pentru că, spune ea, nu ar ajuta la nimic, iar pe soţul ei nu-l mai aduce înapoi.

Citeşte şi Silviu Lung, DECLARAŢII EMOŢIONANTE despre accidentul mortal: Doar eu ştiu ce este în sufletul meu