Văduva cântăreţului Dumitru Stroie, mort într-un accident de circulaţie, mărturii teribile: „Eu n-aş putea să mai fiu niciodată cu un alt bărbat. Pot să trăiesc şi fără să fiu mamă”

S-a scurs un an de când îndrăgitul interpret de muzică populară Dumitru Stroie a plecat într-o lume mai bună, la doar 30 de ani. A lăsat în urmă o soţie tânără, de numai 27 de ani, şi multe lacrimi şi durere. Claudia Olariu Stroie a acceptat cu greu dispariţia sufletului ei pereche şi spune că va trăi ca şi până acum, ca soţie a lui Dumitru. Nu are de gând să se recăsătorească şi nici să devină mamă.

13 dec. 2021, 17:05
Văduva cântăreţului Dumitru Stroie, mort într-un accident de circulaţie, mărturii teribile: „Eu n-aş putea să mai fiu niciodată cu un alt bărbat. Pot să trăiesc şi fără să fiu mamă”
Claudia şi Dumitru Stroie. Sursa FOTO: Star Popular

Dumitru Stroie, solist al Junilor Jidvei, s-a prăpădit în urmă cu un an. Cântăreţul se îndrepta către București, unde ducea marfă pentru magazinul său. Familia sa deține în Capitală mai multe magazine cu produse tradiționale din Mărginimea Sibiului. În momentul impactului, artistul conducea o autoutilitară. A intrat pe contrasens, s-a tamponat cu un TIR, după care autovehiculul condus de Stroie s-a răsturnat pe lateral.

Claudia Stroie a înţeles că Dumnezeu i-a trimis acest necaz cu un scop

La un an de la dispariţia sa, tânăra sa soţie mărturiseşte, într-un interviu pentru Star Popular, că a acceptat voinţa lui Dumnezeu, că a învăţat să trăiască cu durerea, dar că îi va rămâne fidelă lui Dumitru pentru tot restul vieţii.

Golul și lipsa pe care le-a lăsat soțul meu în urmă sunt foarte mari. Și probabil așa vor fi și anii care vor urma. Înveți să trăiești cu durerea, cu suferință. A fost o perioada foarte grea. În toată perioada asta, am încercat să tratez toată suferința asta altfel. Am primit suferința asta în viața mea ca pe o îmbunătățire sufletească, ca să spun așa. Pot să spun că am descoperit și o parte pozitivă în toată durerea asta, dacă pot să spun așa. Reușești să dobândești anumite virtuți pe care un om care nu suferă nu ajunge să le aibă.

Cred că suferință are darul ei, dacă știi s-o înțelegi, dacă știi cum s-o primești, și mă străduiesc să cred că am primit-o așa cum trebuie. La început m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie așa ceva și mi-am dat seama că nu-mi pun întrebarea corectă. Întrebarea corectă e: ce vrea Dumnezeu să-mi transmită prin ceea ce se întâmplă. Și atunci am început să fiu cu luare aminte și cred că toată suferință asta nu face decât să mă înalţe pe mine spiritual, să fiu un alt om”, a mărturisit Claudia Olariu Stroie.

Citeste si Dumitru Stroie a murit într-un accident pe Dealul Drăganu

Artista spune, însă, că acum are alt tip de comunicare cu soţul ei. Dumitru i s-a arătat în vise de mai multe ori şi a sfătuit-o ori de câte ori ea a avut nevoie de ajutorul lui.

Sufletește, între mine și soțul meu s-a dezvoltat un alt tip de relație, una spirituală. Îmi vine foarte greu să vorbesc despre el, îmi dau seama că, cu cât trece timpul, nu se ușurează nimic. Încerc să păstrez relația asta cu soțul meu la un alt nivel și vreau să cred că Dumnezeu nu desparte, ne unește. Îmi este foarte greu fără el. Sufletește e tot timpul în inima mea, e pretutindeni, dar îmi lipsește și fizic”, a mai declarat văduva lui Dumitru Stroie pentru sursa citată.

Văduva lui Dumitru Stroie refuză să se recăsătorească şi să aibă copii

Claudia străbate aproape săptămânal sute de kilometri până la Sibiu, unde este înmormântat Dumitru. Merge la el la mormânt şi vorbeşte mult cu el. Nu se gândeşte să-şi refacă viaţa, ba, chiar crede că nu va simţi niciodată nevoia de a avea alt bărbat lângă ea.

văduva lui Dumitru Stroie

Citeam într-o carte că iubirea este îndelung răbdătoare. Așa este! Eu pe soțul meu nu doar l-am iubit, îl iubesc în continuare, și îl voi iubi toată viață mea. El este jumătatea mea, sufletul meu pereche. Când merg la mormântul lui vorbesc cu el foarte mult, îi spun cât de mult îl iubesc, cât de dor îmi este de el pentru că abia acum am aflat ce este dorul.

Sunt convinsă că peste 50 ani, 100 ani sau când va dori Dumnezeu, vom fi din nou împreună. Eu n-aș putea să fiu niciodată cu un alt bărbat, pentru mine soțul meu este Dumitru Stroie, așa va rămâne, doar el va rămâne soțul meu. Asta se datorează felului în care noi am trăit și ne-am iubit. Nici moartea nu ne va despărți și cred că nu are voie să ne despartă”, a mai mărturisit Claudia Olariu Stroie.

Citeste si George Craioveanu, singurul cântăreţ de muzică populară care a recunoscut că este gay

Mai mult decât atât, Claudia refuză chiar să devină mamă dacă nu a putut fi mama copilului lui Dumitru. Este, însă, împăcată şi cu acest lucru şi spune că a înţeles că aşa a rânduit Dumnezeu.

Asta este unul din marile mele regrete, că nu am reușit să avem un copil. Dar și din punctul ăsta de vedere îmi dau seama că dacă nu a fost rânduit și Dumnezeu nu a îngăduit, probabil că nu a fost să fie. Și atunci… cred că o să pot să trăiesc și așa, fără să fiu mama”, a declarat soția lui Dumitru Stroie în interviul acordat pentru Star Popular.