Văduva lui Adrian Pintea, însărcinată. Detaliul care dă de bănuit FOTO

Lavinia Tatomir trăieşte o poveste de dragoste cu Laurenţiu, cel care i-a devenit soţ la sfârşitul anului trecut. Văduva regretatului actor Adrian Pintea a apărut într-o ipostază care a dat loc speculaţiilor cum că ar aştepta un bebe.

15 apr. 2015, 08:51

Văduva regretatului actor Adrian Pintea şi-a refăcut viaţa la aproape opt ani de la moartea artistului, scrie spynews.ro. Ea şi-a găsit fericirea alături de Laurenţiu, care este de profesie medic. Cei doi şi-au unit destinele în luna decembrie a anului trecut.

Citeşte şi Lavinia Pintea, primele dezvăluiri despre bărbatul alături de care şi-a refăcut viaţa

Mariajul celor doi este unul cât se poate de fericit, Lavinia Tatomir şi Laurenţiu înţelegându-se de minune.

Se pare că aceştia ar putea să devină părinţi. Mai multe fotografii pe care Lavinia Tatomir le-a făcut publice pe contul său de pe un site de socializare au dat loc bănuielilor.
În imaginile respective, Lavinia Tatomir şi Laurenţiu se află undeva la ţară. Îmbrăcaţi sport, cei doi s-au fotografiat îmbrăţişaţi şi extrem de zâmbitori.

Citeşte şi Văduva lui Adrian Pintea s-a căsătorit. Vezi primele imagini cu Lavinia Tatomir la Starea Civilă

Ceea ce a atras atenţia prietenilor virtuali ai văduvei lui Adrian Pintea este burtica rotunjoară pe care aceasta o afişează prin tricoul mulat. În plus, în poze, soţul ei îşi ţine grijuliu şi tandru mâna pe burtica vedetei.