Văduva lui Adrian Pintea va scrie o carte despre regretatul actor

Văduva lui Adrian Pintea, care acum este medic rezident, scrie o carte despre viaţa alături de actor.

11 feb. 2014, 10:13
Văduva lui Adrian Pintea va scrie o carte despre regretatul actor

Lavinia Pintea a fost copleşită de durere ani de zile după ce şi-a pierdut soţul şi a simţit că singura cale către linişte este o carte despre actor. Volumul, care se va numi „În umbra lui Adrian Pintea” va prezenta viaţa, cu bune şi rele, alături de sufletul ei pereche, potrivit România TV.

Pentru mine, cartea aceasta reprezintă psihoterapie autoimpusă, pentru că mă vreau vindecată şi eliberată de atât de multe secrete pe care le port în mine de atât de mulţi ani şi care mi-au atins cumva viaţă profesională şi personală. Sunt atât de multe poveşti unice, irepetabile. Este viaţă autentică, fără poleială! Cu bune şi rele, cu dezvăluiri despre adevăratele cauze ale suferinţei lui Adrian„, spune Lavinia Pintea.

În carte, Lavinia Pintea rememorează un moment de o tristeţe sfâşietoare: acela în care soţul ei încă nu murise, dar unii s-au grăbit să-i anunţe sfârşitul.

Când inima încă îi mai palpita uşor, că prin vis, am auzit o asistentă spărgând liniştea durerii noastre iraţionale: La televizor se anunţă că a murit Domnul Pintea!”. Era ziua marilor ştiri! Cu sufletul într-un echilibru precar, am crezut că îmi pierd stăpânirea de sine şi că voi începe să strig, să plâng în hohote, să sancţionez o asemenea impietate, dar am înţeles atunci, pentru prima dată, că aşa cum eram alcătuită, puteam suporta orice fără să protestez, fără să mă împotrivesc, că eram, aşa cum îşi dorise şi mă învăţase Adrian, o femeie demnă şi puternică precum oţelul. Trebuia să îngădui totul în tăcere„, scrie văduva actorului în cartea „În umbra lui Adrian Pintea”.

Actorul a murit în 2007, la 52 de ani.