Văduva lui Ioan Luchian Mihalea, declaraţii tulburătoare după 24 de ani de la moartea îndrăgitului artist

Artistul Ioan Luchian Mihalea a avut parte de o moarte îngrozitoare în urmă cu 24 de ani. Anchetatorii s-au declarat şocaţi de ceea ce au gpsit la faţa locului, iar văduva lui şi-a revenit cu greu după tragicul eveniment.

23 ian. 2018, 07:50
Văduva lui Ioan Luchian Mihalea, declaraţii tulburătoare după 24 de ani de la moartea îndrăgitului artist

In 1993, atunci cand a fost ucis, Ioan Luchian Mihalea era casatorit cu „iubirea vietii lui”, asa cum o numea pe Adina, era tatal unui baietel si cei doi planuiau sa aduca pe lume si o fetita, care ar fi intregit imaginea perfecta a unei familii tinere si frumoase.

Vaduva a ramas cu un copilas de patru anisori de crescut.

In anul acela Ioan Luchian Mihalea ar fi implinit 42 de ani. Pe 15 decembrie. Era casatorit de trei ani cu Adina Mihalea. Aveau un baietel, Ionut, despre care sotia sa isi aminteste ca il iubea ca pe ochii din cap. „Cand am nascut si-a pus mainile la ochi, ii dadusera lacrimile. Il adora pe Ionut. Il ridicase pe un piedestal.”

„Am iesit foarte greu din doliu, am fost scoasa de altii din doliu, nu voiam sa mai ies practic din doliu, dar am vrut sa fiu o mama buna pentru copilul meu”, a povestit acum cinci ani vaduva, intr-un interviu televizat.

Îndragitul compozitor, solist si dirijor al grupului „Song” a fost gasit mort – lovit si strangulat cu un cablu, scrie A1.ro.
.