Văduva lui Marin Moraru, mărturisiri cutremurătoare, după moartea maestrului. „Îmi este foarte greu…”

Văduva lui Marin Moraru face mărturisiri cutremurătoare. Lucia nu și-a revenit nici acum, la mai bine de două luni de la moartea actorului.

09 nov. 2016, 13:18
Văduva lui Marin Moraru, mărturisiri cutremurătoare, după moartea maestrului. „Îmi este foarte greu…”

Au trăit o poveste de dragoste timp de 52 de ani, iar moartea bărbatului iubit a însemnat cea mai cumplită lovitură pentru ea. Lucia, soția regretatului Marin Moraru, nu-și revine nici acum, la două luni de când maestrul a pierdut lupta cu moartea, scrie libertatea.ro. Tristă și abătută, ea a ținut să-i fie alături prietenei sale, Marina Voica, la lansarea ultimului său album. Văduva lui Marin Moraru face mărturisiri cutremurătoare.

Citeşte şi Andreea Marin este de nerecunoscut. Vezi cât de mult a slăbit în ultimul timp

De la dispariția actorului, Lucia Moraru a rămas singură, iar cei care-i țin de urât sunt cățelul și pisica sa. Iar animalele simt și ele, la rândul lor, lipsa stăpânului.

„Am un câine și o pisică. Animalele sunt foarte inteligente, îi simt lipsa. Câinele vine și pune capul pe marginea patului, se uită să-l vadă, iar pisica miorlăie și-l caută prin casă”, ne-a povestit aceasta.
Lucia și Marin Moraru nu au avut copii, iar sprijinul acesteia în astfel de momente nu sunt în prezent rudele apropiate, ci vecinii.

„Îmi este foarte greu. Nepoata e în Olanda și vine foarte rar. Acolo nu-ți dă nimeni drumul de la serviciu atunci când vrei, iar rudele sunt ocupate, Toți vin acasă noaptea. Mai îmi dau un telefon cu ce mai faci și cu asta basta. Străinii mă ajută mult, mai precis vecinii Suntem foarte buni prieteni. Stau într-un bloc în Dorobanți, iar la etajele 3,4,5 toți suntem prieteni. Aniversăm împreună toate sărbătorile. Și Marin zicea că am avut noroc cu asemenea vecini”, a mai spus soția actorului.

Citeşte şi Decizie şoc a văduvei lui Gheorghe Dinică cu ocazia comemorării de 7 ani a actorului. „Lui nu i-ar fi plăcut să vadă aşa ceva…”

Văduva lui Marin Moraru face mărturisiri cutremurătoare: hainele actorului au ajuns la un strănepot

Lucia Moraru a păstrat pentru parastasul de un an doar o parte din hainele actorului, iar pe celelalte le-a împărțit deja. Lucrurile au ajuns la un strănepot de-al acestuia.

„I le-am dat lui. Ținea foarte mult la el. Și se potriveau la haine. Mi-e foarte greu să deschid șifonierul, să-i văd lucrurile”, a mai spus soția lui Marin Moraru.
Ea nu a ascuns nici faptul că de la moartea soțului nu-i mai arde de sănătatea sa.

„Sper doar să mă pot reface sufletește”, a mai precizat aceasta.