Văduva milionarului Nae Nicolae a vândut toată averea şi a ajuns în braţele unui manelist

A vândut toată averea soţului şi a ajuns în braţele unui manelist. Este povestea Ioanei, văduva afaceristului Nae Nicolae, mort acum doi ani într-un accident. Femeia a vândut deja mai multe terenuri, dar şi casa în care a locuit cu soţul ei, rotunjindu-şi conturile cu două milioane de euro.

29 mai 2015, 07:39
Văduva milionarului Nae Nicolae a vândut toată averea şi a ajuns în braţele unui manelist

Văduva milionarului Nae Nicolae a trecut repede peste pierderea soţului său, care a murit spulberat de tren. Femeia a vândut multe din proprietăţile acestuia şi a pus deja deoparte două milioane de euro, după ce a dat mai multe terenuri, dar şi casa în care a locuit cu Nae Nicolae.

Citeşte şi Nae Niculae bagă în sperieţi vizitatorii cimitirului unde este îngropat FOTO

Mai mult, cei de la Libertatea scriu că văduva şi-ar fi refăcut viaţa cu manelistul Dan Bursuc, apropiat al fostului ei soţ şi care a și compus o melodie în memoria afaceristului.

Bărbat însurat, Dan Bursuc a negat că ar avea o relaţie cu Ioana.

„Noi nu suntem mai mult decât prieteni, ne ştim de ani buni. Ultima oară ne-am văzut anul trecut, la ziua copiilor ei”, a explicat manelistul relaţia cu văduva lui Nae Nicolae.

Vezi şi: Văduva lui Nae Nicolae postează fotografii cu soţul decedat. Imagini emoţionante

Maşina condusă de Nae Nicolae a fost izbită din plin de un tren, pe 7 iulie 2013, pe şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera.

Nae Nicolae era cunoscut drept regele imobiliarelor din Ilfov, finanţatorul echipei de fotbal de Ştefăneşti (Liga a III-a, Seria a III-a), prieten cu Gigi Becali şi finul lui Sergiu Sechelariu. Potrivit România TV, victima ar fi şi naşul de cununie al lui Adrian Minune.

Victima tragicului accident a fost consilier judeţean în Ilfov şi obişnuia să fie mâna dreaptă a vicepremierului Gabriel Oprea. El avea o avere impresionantă, obţinută din afacerile imobiliare. Acestea i-au adus, de altfel, şi o condamnare de patru ani cu suspendare pentru spălare de bani. 

Şoferul nu a respectat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea de cale ferată, a depăşit coloana de maşini şi a trecut cu autoturismul pe lângă barierele coborâte.

Mecanicul de locomotivă a declarat că trenul avea în jur de 110 km/h şi că nu a putut evita impactul.

Adrian Marin, purtătorul de cuvânt ISU Bucureşti, a declarat că maşina a fost distrusă în proporţie de 90%. Autoturismul a fost târât de tren aproximativ 500 de metri, iar trupul victimei a fost pur şi simplu aruncat din maşină.

Soţia şi fiica lui Nae Nicolae au aflat vestea morţii omului de afaceri în străinătate. Ele sunt în Israel, acolo unde fiica lui Nicolae se trata de o boală grea.