Val de accidente din cauza vremii. Două persoane au rămas încarcerate

Vremea nefavorabilă le-a făcut probleme şoferilor. Mai multe accidente au avut loc din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Două persoane au rămas încarcerate, iar mai mulţi oameni au fost evacuaţi după ce un şofer a intrat cu maşina într-o magistrală de gaz, existând risc de explozie.

14 feb. 2018, 14:25

Un accident deosebit de grav a avut loc la Galaţi. Două tiruri s-au ciocnit violent după ce unul dintre şoferi nu a adaptat viteza într-o curbă. În urma imactului unul dintre şoferi a rămas încarcerat.

Un alt accident din cauza vremii a avut loc şi în judeţul Dâmboviţa. Aici, un tânăr a rămas încarcerat, în urma impactului violent dintre un TIR şi o maşină.

Câteva zeci de persoane au fost evacuate şi circulaţia a fost oprită, miercuri, pe o stradă din localitatea Dumbrăviţa, pe drumul dintre municipiul Timişoara şi Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”, după ce un şofer a intrat cu maşina într-o magistrală de gaz pe care a fisurat-o, existând pericol de explozie.

„Fisura a fost produsă de un autoturism care a lovit o magistrală de gaz. Au fost evacuate 65 de persoane, iar la faţa locului s-a intervenit, pentru asigurarea măsurilor PSI la magistrală, cu forţe ale ISU, ale Poliţiei şi Jandarmeriei Timiş. A fost dispusă oprirea circulaţiei şi evacuarea persoanelor pe o rază de 1 km”, a declarat, miercuri, presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

La faţa locului s-a intervenit cu doi ofiţeri ISU, trei autospeciale, o autospecială CBRN, 16 subofiţeri ISU, două autospeciale cu opt subofiţeri de la Jandarmeria Timiş, şase echipaje cu 12 agenţi de poliţie ai IPJ Timiş, echipaje Eon şi Delgaz.

După circa o oră de intervenţii, scurgerea de gaz a fost oprită de lucrătorii Eon şi Delgaz, iar în acest moment nu mai există pericol de explozie.

Citeşte şi Trei accidente pe acelaşi bulevard, bătrân lovit pe trecere