Val de accidente grave în ţară. Un bărbat a murit, alţi 6 oameni au ajuns la spital VIDEO

Accidente teribile petrecute pe şosele. În Bihor, masina unor nuntasi a fost implicată într-un grav inccident. În Ialomita, un tânăr de 23 de ani a murit iar alte trei persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului, iar în Gorj un sofer băut a ajuns cu masina într-o râpă.

19 aug. 2018, 06:22
Val de accidente grave în ţară. Un bărbat a murit, alţi 6 oameni au ajuns la spital VIDEO

Un accident rutier spectaculos a avut loc în apropiere de Rânca, informează România TV. Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului. La fața locului au intervenit echipaje de la serviciul de ambulantă, dar și cei de la salvamont. Atât șoferul, cât și pasagerul său se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Citeşte şi ACCIDENT în Ialomiţa. Un bărbat de 23 de ani a murit şi trei persoane, între care un adolescent de 14 ani, sunt rănite

Un accident teribil a avut loc şi în Ialomița, între localităţile Ţăndărei şi Platoneşti. Un tânăr de 23 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite grav după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului. Un copil de 14 ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital. Șoferul, un bărbat de 44 de ani, a ajuns la rândul său pe mâna medicilor care l-au transferat ulterior la București.

Un alai de nuntași a fost implicat într-un accident grav în Bihor. Mașina nașilor a fost lovită de un autoturism într-o intersecție. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.