Val de accidente la început de weekend. Patru persoane au murit, după ce un TIR a spulberat un SUV. Carambol şi pe Autostrada Soarelui

Val de accidente la început de weekend. Patru persoane au murit, vineri dimineaţă, în Sibiu, după ce un TIR a intrat într-un SUV. De asemenea, un alt accident mortal a avut loc tot în judeţul Sibiu, pe DN1.

23 iul. 2021, 09:23

Val de accidente la început de weekend. O tragedie s-a petrecut vineri dimineaţă, într-o intersecţie din Sibiu. Potrivit poliţiştilor, patru oameni au murit în urma unei coliziuni între un SUV şi un TIR.

Val de accidente la început de weekend

„În municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici, intersecţie cu DN 7H, a avut loc o coliziune între un auto SUV şi un ansamblu TIR. Au rezultat 4 victime, din autoturism, decedate. Traficul este blocat total. Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Mai multe echipaje de descarcerare şi câteva ambulanţe s-au deplasat la faţa locului.

De asemenea, un alt accident mortal s-a petrecut vineri dimineaţă, pe DN1, în judeţul Sibiu. Un TIR plin cu băuturi răcoritoare a lovit un cap de pod, s-a răsturnat pe şosea şi a lovit parapetele drumului. În urma impactului, şoferul a murit pe loc.

Tragedia s-a produs pe DN1, la kilometrul 299, în zona statiei CFR Vestem.

Tirul era înmatriculat în Prahova şi circula pe direcţia Vâlcea-Sibiu. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat in ambele direcții.

Citeşte şi Preotul Cătălin Corogeanu, fratele fostului călugăr Daniel Corogeanu de la Mănăstirea Tanacu, implicat într-un accident teribil. A intrat cu maşina într-un stâlp pe care l-a dărâmat. VIDEO

Val de accidente la început de weekend. Accident cu cinci maşini pe Autostrada Soarelui

Un accident cu cinci maşini a avut loc vineri dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează traficul este intens pe A2 încă de la primele ore ale dimineţii, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană pe drumul spre litoral.

Reamintim că prin staţia de taxare de la Fetești se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).

Pentru a preveni viitoarele accidente, poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte următoarele reguli:

-să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;

-să respecte limitele legale de viteză;

-să folosească luminile de întâlnire;

-să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;

-să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;

-să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;

-să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate;

-în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

Depăşire periculosă pe o şosea dintre Vaslui şi Iaşi. Un bărbat a murit, iar soţia lui a fost rănită grav

O tragedie a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe o șosea dintre Vaslui și Iași! Un bărbat a murit pe loc iar soția lui a ajuns în stare gravă la spital după ce omul a depășit o coloana de 4 mașini cu 140 km la oră și s-a izbit de un camion care circula din sens opus. Cei doi soți mai aveau doar câteva sute de metri până acasă.

Aaccidentul cumplit a avut loc în localitatea Poieni.

Femeie a fost transportată în stare gravă la un spital din Iaşi.

Reprezentanţii Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi au informat că în cursul nopţii de joi spre vineri, un echipaj de intervenţie cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD, împreună cu două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, au intervenit la un accident rutier produs între un TIR şi un autoturism, în dreptul localităţii Poieni.

În urma accidentului, cele două persoane care se aflau în autoturism, un bărbat în vârstă de 33 de ani şi o femeie în vârstă de 31 de ani, au rămas încarcerate.

Potrivit sursei citate, şoferul a fost găsit în stare de inconştienţă. După realizarea manevrelor specifice, concomitent cu acordarea primului ajutor de urgenţă, femeia a fost transportată la spital cu diverse politraumatisme, iar în cazul şoferului a fost declarat decesul.

Conducătorul TIR-ului a refuzat evaluarea medicală.

Citeşte şi Accident grav în Cluj. Patru persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au izbit puternic

Accident grav în Bistriţa. O maşină a ajuns pe malul râului

Un alt accident grav s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

“Din primele verificări, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani din Telciu. În urma impactului autoturismul condus de tânărul din Telciu a fost proiectat în afara părții carosabile”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, potrivit mesagerulbn.ro.

Accident în Bistriţa-Năsăud

În urma impactului, mașina proiectată în afara părții carosabile a ajuns pe malul râului Sălăuța.

Potrivit Poliției, o tânără de 19 ani din Năsăud și un tânăr de 19 ani din Rebrișoara, pasageri în autoturismul condus de șoferul din Telciu, au fost răniți, fiind necesar transportul acestora la spital.

În acest caz, oamenii legii au deschis dosar penal şi urmează să împrejurările în care a avut loc accidentul.