Val de accidente pe drumurile din România. Doi bărbați au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un tractor

Doi bărbați au murit și altul a ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a lovit un tractor pe o stradă din orașul Tecuci. Un tânăr de 18 ani a murit într-un accident rutier după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie la ieşirea din Teliu spre Braşov. În Pitești, trei persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat în urma coleziunii cu un autoturism. Iar în Arad, trei elevi au fost răniți după ce microbuzul cu care circulau a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani.

15 feb. 2023, 12:24
Val de accidente pe drumurile din România. Doi bărbați au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un tractor

Un accident rutier mortal a avut loc, miercuri dimineaţă, pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci. Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal cu un tractor. Mașina s-a făcut praf.

În urma impactului, șoferul și pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, un bărbat cu vârsta de 47 de ani, au decedat. Un al treilea bărbat, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, a fost preluat de Ambulanță și transportat la spital.

 

Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident produs în judeţul Braşov, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie la ieșirea din Teliu. Alte două persoane au fost rănite.

”În data de 14 februarie 2023, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brasov au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc la ieșirea din Teliu spre Brașov, soldat cu decesul unei persoane.

Politistii rutieri, sositi în cel mai scurt timp la fața locului, au constatat cã douã autoturisme au intrat în coliziune la intersectia ce face legatura între localitățile Budila si Dobârlău, în urma impactului rezultând 3 victime, dintre care una a decedat, respectiv un bãrbat în vârstã de 18 ani, șoferul unuia dintre autovehicule.

În continuare se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpă, urmând ca, la finalizarea acestora, să se stabilească circumstanțele producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

 

Trei elevi au fost răniți după un accident în care a fost implicat un microbuz școlar, la Iratoșu

Un bărbat de 49 de ani, din Iratoșu, în timp ce conducea o mașină pe o stradă din localitate, a intrat în coliziune cu microbuzul școlar. În urma impactului, trei elevi au fost răniți ușor, aceștia fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Și în Pitești, un microbuz de transport persoane a fost implicat într-un accident. În urma impactului cu o mașină, microbuzul s-a răsturnat. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.