Val de accidente pe şosele. Doi oameni au murit, alţii au ajuns de urgenţă la spital VIDEO

Un om a murit, iar alţi doi au ajuns de urgenţă la spital după ce s-au răsturnat cu maşina pe DN1, pe Valea Prahovei. În Bistriţa-Năsăud, un bărbat a fost ucis în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, iar la Constanţa un bărbat a fost lovit cu maşina de un taximetrist în vârstă de 70 de ani.

14 oct. 2016, 06:05
Val de accidente pe şosele. Doi oameni au murit, alţii au ajuns de urgenţă la spital VIDEO

Imagini terifiante au fost la Câmpina, pe Drumul Naţional 1. Maşina în care se aflau trei oameni s-a răsturnat în şanţ şi s-a oprit într-un cap de pod. Impactul a fost nimicitor, din autoturism a rămas un mare morman de fiare, iar oamenii dinăuntru au fost striviţi.

Citeşte şi Neatenţia la volan, una din cauzele accidentelor pe şosele

Un bărbat a fost găsit fără suflare. O tânără de 20 de ani abia a fost descarcerată de pompieri şi a fost dusă la spital. Pe mâna medicilor a ajuns şi cel de-al doilea rănit.

Tragedie a fost şi în localitatea Prundu Bârgăului din Bistriţa-Năsăud. Un bărbat a fost spulberat de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Omul a fost luat pe capotă şi aruncat la 10 metri, pe şosea. Medicii au încercat să-l resusciteze 50 de minute, din păcate, fără rezultat. Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, şoferul a izbucnit în plâns.

Un alt bărbat a fost rănit și a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța după ce a fost lovit de o mașină pe bulevardul Tomis.

Potrivit primelor informații, bărbatul a încercat să traverseze prin loc nepermis, moment în care a fost lovit de un taxi condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani.

Citeşte şi TOPUL celor mai periculoase străzi din Bucureşti. Unde se petrec cele mai multe accidente