Val de accidente pe șoselele din România. Două persoane au murit şi o alta este grav rănită după ce o maşină s-a izbit de un TIR, în Alba

În Alba doi oameni au murit și altul a ajuns în stare gravă la spital în urma impactului dintre un TIR și un autoturism. Iar în Argeș un tânăr de 21 de ani a scăpat miraculos după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un camion.

23 nov. 2022, 08:42

Impact devastator între un TIR și un autoturism pe DN 7, în zona Lutsch 2000, în județul Alba, în urma căruia ambele autovehicule s-au răsturnat, iar două persoane au murit. Șoferul mașinii marca Opel a rămas încarcerat și din nefericire a fost scos decedat dintre fiarele mașinii.

Pasagerul a avut nevoie de resucitare la fața locului, medicii au reușit inițial repornească inima, însă apoi a reintrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Și șoferul mastodontului a fost rănit și a ajuns la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cine este vinovat.

Grav accident rutier și în Argeș, pe DN 7, aproape de granița cu judetul Vâlcea. Șoferul de 21 de ani al unui autoturism a adormit la volan și a intrat într-un camion, iar apoi a fost aruncat în afara străzii.

Ca prin minune, n-a pățit mai nimic, deși autoturismul a ajuns un morman de fiare.

Șoferul autocamionului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul accidentului şi nu a fost nevoie să fie transport la spital.

Traficul a fost blocat mai mult timp pentru cercetările polițiștilor.