Val de accidente pe şoselele din ţară la început de weekend. Trei persoane au murit în urma impactului dintre un TIR şi un autoturism în Focşani

Mai multe accidente au avut loc la început de weekend, pe şoselele din ţară. Trei persoane au murit în urma impactului dintre un TIR şi un autoturism, la Focşani. De asemenea, un alt accident mortal a avut loc şi în Prahova.

06 aug. 2021, 09:11

Val de accidente pe şoselele din ţară la început de weekend. O tragedie s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe centura oraşului Focşani. Trei persoane au murit pe loc, după ce un TIR s-a ciocnit cu un autoturism.

Val de accidente pe şoselele din ţară la început de weekend. Tragedie pe centura din Focşani

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea,accidentul s-a petrecut în noapte de joi spre vineri, în jurul orei 1:20. Oamenii legii au fost alertaţi că un accident înfiorător s-a petrecut pe Drumul Naţional 2 (E 85), pe centura municipiului Focşani.

În urma impactului dintre un TIR şi un autoturism, trei persoane au murit pe loc. Una dintre victime era un poliţist în vârstă de 30 de ani. Acesta a lucrat în urmă cu câţiva ani la Brigada Rutieră din Capitală.

Din cauza accidentului, traficul s-a desfăşurat alternativ, fiind blocat pe sensul de mers Focşani-Buzău.

Şoferul TIR-ului nu consumase alcool înainte să se urce la volan. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Citeşte şi Un autoturism McLaren, implicat într-un carambol la intrare în stațiunea Mamaia – VIDEO

Accident înfiorător în Prahova. Un tânăr în vârstă de 16 ani a murit

Un accident înfiorător s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Prahova. Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat pe drumul forestier care face legătura între Tabla Buţii şi comuna Ceraşu

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, doi adolescenţi în vârstă de 16 ani se aflau în maşina care s-a răsturnat. Aceştia se întorceau de la monumentul Eroilor de la Tabla Buţii.

Cel care se afla la volan a fost prins sub autoturism, fiind declarat decedat, iar pasagerul a fost transportat la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi VIDEO Momentul în care bărbatul cu trotineta este împins de motociclist pe contrasens. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile!