Val de ironii pentru marcaje strâmbe pe o stradă din Drăgăşani: „Au prins lucrarea Celentano cu Firicel din Las Fierbinti?”

Marcajul strâmb, cu linii inegale, care merg când spre dreapta, când spre stânga, de pe o stradă din Drăgăşani a generat un val de ironii la adresa oficialilor Primăriei Drăgăşani şi a muncitorilor care au efectuat lucrarea, scrie news.ro.

23 mart. 2022, 11:47
Val de ironii pentru marcaje strâmbe pe o stradă din Drăgăşani: „Au prins lucrarea Celentano cu Firicel din Las Fierbinti?”

Val de ironii pe Facebook pentru marcaje strâmbe pe o stradă din Drăgăşani. ”Au prins lucrarea Celentano cu Firicel din Las Fierbinti?”, scrie unul dintre internauţi la postarea unui consilier local. Un alt internaut a scris că marcajul a fost făcut pe ritmuri de ”Jerusalema”.

Directorul adjunct al Direcţiei Servicii Publice Drăgăşani, Dan Croitoru, a explicat pentru news.ro că marcajele greşite au fost făcute de angajaţii direcţiei, în regie proprie, cu o maşină împrumutată de la o firmă, iar liniile strâmbe sunt rezultatul lipsei de experienţă a muncitorilor.

”Cine scrie pe Facebook e un individ care reclamă tot ce se face, că e bine, că e rău, el reclamă tot, n-are ce face”, a declarat Croitoru.

Directorul susţine că marcajele au fost remediate. ”Ca să nu dăm miliarde la firmele… Într-un an am făcut numai strada Tudor Vladimirescu şi ne-a luat un miliard jumate, facem şi noi cu oamenii noştri, că nu sunt bani de cheltuit pe vremurile astea”, a adăugat Dan Croitoru.