Val de jafuri în ţară. Trei bărbaţi au furat 5 kilograme de aur dintr-un mall, iar o tânără a jefuit sala de jocuri în care lucra

Trei bărbați sunt căutați de polițiști după ce au furat nu mai puțin de 5 kilograme de aur, dintr-un mall din Constanța. Tâlharii au dat lovitura cu 15 minute înainte de închiderea centrului comercial. În Lugoj, o tânără de 23 de ani din Lugoj a fost arestată după ce a furat atenţie 90 de mii de lei din casinoul în care lucra.

22 ian. 2019, 06:19
Val de jafuri în ţară. Trei bărbaţi au furat 5 kilograme de aur dintr-un mall, iar o tânără a jefuit sala de jocuri în care lucra

Hoţii au sustras bijuterii din aur de la „insula” situată la intrare în mall.  Unul  dintre indivizi ar fi supravegheat intrarea în centrul comercial, altul „insula” cu bijuterii, iar al treilea a luat cât a putut. Se pare că ar fi vorba despre 5 kilograme de aur.

Oamenii legii fac cercetări pentru depistarea făptaşilor şi tragerea la răspundere a acestora.

Şi în Lugoj, o tânără a jefuit sala de jocuri în care lucra. Ea a furat 89.920 lei din încasări și a plecat de la serviciu. Furtul a fost descoperit rapid, iar reprezentanții sălii de jocuri au anunțat poliția, potrivit tion.ro.

Femeia a fost depistată la scurt timp, în Lugoj, însă nu mai avea niciun ban asupra sa. A fost dusă la audieri și reținută pentru 24 de ore, iar luni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Oamenii legii încearcă acum să afle ce a făcut tânăra cu banii și să recupereze prejudiciul.

Citeşte şi Jaf la un magazin de electrocasnice. Hoţii sunt căutaţi de poliţişti