Val de RECLAMAŢII pe litoral. Zeci de turişti au rămas fără cazare, deşi o plătiseră în avans VIDEO

Zeci de turişti trăiesc un adevărat coşmar pe litoralul românesc. Ei şi-au plătit cazarea în avans, dar când au ajuns la hoteluri au aflat că aceleaşi camere au fost rezervate şi de alţii. Este cazul mai multor oameni care şi-au luat cazare în staţiunea Saturn. Scandalul vine la doar o zi după ce 30 de familii care au venit în vacanţă la Neptun au fost în aceeaşi situaţie, informează România TV.

04 aug. 2015, 10:12
Val de RECLAMAŢII pe litoral. Zeci de turişti au rămas fără cazare, deşi o plătiseră în avans VIDEO

Scandalurile nu se mai termină pe litoral, unde zeci de turişti află cu stupoare când ajung la hotel că locurile lor sunt ocupate. Aşa au păţit zeci de oameni care şi-au rezervat vacanţe la Saturn.

După ce au făcut scandal, oamenii au fost mutaţi în alt hotel, dar mulţi dintre ei au refuzat să stea acolo din cauza condiţiilor proaste.

În cameră am găsit dezastru. Cearşafurile sunt neschimbate, pătate, la baie miroase urât, nu sunt perdele, prosoape„, a spus o turistă.

Citeşte şi A crescut numărul turiştilor în România. Vezi ce locuri preferă străinii la noi în ţară

Oamenii au făcut reclamaţii oficiale. Se pare că au ajuns în acestă sotiaţie din cauza agenţiilor prin care şi-au făcut rezervările.

Suntem în anul 2015, suntem cetăţeni europeani şi avem drepturi. Dacă aceste rezervări au fost făcute prin agenţii de turism, acestea trebuie sancţionate de îndată. În primul rând este resposabilitatea agenţiei de turism, deoarece clientul a încheiat un contract cu agenţia de turism şi nu cu hotelul. În primul rând să facă o sesizare la ANPC, apoi să facă o sesizare spre ANAT„, a declarat, la România TV, Sorin Mierlea, director ANPC.

În restaurant totul murdar, scaunele rupte, cand m-am pus pe scaun s-a rupt, m-am mai pus pe celalalt se rupea si celalalt. Am suspendat activitatea pana la remedierea problemelor. Sunt utilaje vechi, ustensile vechi, farfurii ciobite, feţe de masă murdare, foarte murdare„, a declarat preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marius Dunca la România TV.

De cealaltă parte, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism susţine că vinovaţi sunt hotelierii.

Agenţiile nu au nici o vină, din simplul motiv că agenţiile de turism nu vând fără confirmarea hotelurilor„, a precizat şi Aurelian Marin, preşedinte ANAT.

Prin acelaşi coşmar au trecut luni alte 30 de familii care şi-au rezervat vacanţe în staţiunea Neptun.

Citeşte şi Scandal pe litoral. Turişti păcăliţi cu locurile de cazare