Val de ură la adresa lui Victor Cornea din cauza relației cu Andreea Bălan: „Te va distrage de la cariera ta. Sigur asta îți dorești?”

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă oamenii nu văd cu ochi buni relația dintre cei doi. Pe internet, au apărut multe comentarii care condamnă alegerea tânărului sportiv.

23 aug. 2023, 11:17
Val de ură la adresa lui Victor Cornea din cauza relației cu Andreea Bălan: „Te va distrage de la cariera ta. Sigur asta îți dorești?”
Val de ură la adresa lui Victor Cornea din cauza relației cu Andreea Bălan: „Te va distrage de la cariera ta. Sigur asta îți dorești?”

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și jucătorul de tenis Victor Cornea este aspru criticată de utilizatorii rețelelor de socializare. O parte dintre acești oameni își exprimă opinia că ar fi mai bine pentru iubitul celebrei vedete să pună punct relației lor, prezentând argumente care sunt profund deranjante pentru orice femeie.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea au dus relația la următorul nivel. Artista a împărtășit imaginile

Recent, în secțiunea de comentarii a unei postări de pe contul de Instagram al tenismenului, unii utilizatori ai platformei și-au expus perspectiva cu privire la legătura dintre el și artista Andreea Bălan. În ciuda faptului că cei doi par să fie siguri de fericirea pe care o simt în legătură cu relația lor, unii dintre internauți se simt deranjați și transmit comentarii critice la adresa cuplului. Recent, Victor Cornea a fost sfătuit să se despartă de Andreea Bălan, mai ales dacă își dorește să-și continue cariera în tenis și să-și formeze propria familie. Aceste critici critici se bazează pe afirmația că vedeta „nu mai poate avea copii”.

„Andreea e divorțată, cu 2 copii. E în procese cu Burcea. Este o fire complicată, narcisistă, te va distrage de la cariera ta. În plus, nu mai poate face copii. Ar trebui să apeleze la o mamă surogat daca vrea copii. Sigur asta îți dorești? Sau o păstrezi pentru nevoile trupești și pentru a fi mai cunoscut?”, a fost comentariul răutăcios, lăsat la postarea lui Victor Cornea.

A fost suficient un astfel de comentariu pentru ca restul oamenilor de pe Instagram să îi sară în cap celui care a scris rândurile de mai sus, considerând comentariul unul dizgrațios, precizând faptul că un asemenea mesaj are un impact extrem de puternic asupra Andreei Bălan și o face victima umilințelor publice.

„Ce comentariu dizgrațios! Să înțeleg că ești bucuros că Burcea mai poate face copii? Ce nu pricepi e că Andreea era să moară la a doua naștere, nu mai scrie așa ceva niciodată. Ține ura în tine! Ai frustrări nerezolvate. Cum să lași un asemenea mesaj aici? Când știi ce impact poate avea? Și dacă relația lor va fi una scurtă, care e problema? Andreea nu mai are voie să aibă relații? Este greu să fie mereu condamnată, la fiecare relație după Burcea. Cum să îți permiți să o umilești public?”,

„Cineva nu suportă să vadă oameni fericiți!!”, au fost doar o parte dintre reacțiile internauților.

La polul opus, Victor Cornea susține tare și răspicat faptul că Andreea Bălan este femeia cu care are o conexiune extraordinară, și cea care îl susține în tot ceea ce face, considerând că datorită ei este un bărbat fericit și liniștit.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)!

Citește și: Tenismenul Victor Cornea, îndrăgostit lulea de Andreea Bălan: ”E o conexiune divină!”