Val Kilmer a recunoscut că a suferit de cancer la gât

Actorul american Val Kilmer a confirmat că a suferit de cancer la gât şi că s-a vindecat, după ce anterior a negat cuvintele prietenului său, Michael Douglas, care a suferit şi el de acelaşi diagnostic, informează Variety.

03 mai 2017, 09:24
Val Kilmer a recunoscut că a suferit de cancer la gât

Actorul în vârstă de 57 de ani a produs confuzie în octombrie anul trecut când a negat spusele lui Michael Douglas, prietenul său, că vedeta suferea de cancer la gât, etichetându-l pe actorul în vârstă de 72 de ani drept „prost informat”.

Citeşte şi Oncologii avertizează: Renunţă la aceste alimente URGENT! Pot cauza CANCER! 

Cu toate acestea, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe site-ul Reddit.com, actorul din ‘Top Gun’ a recunoscut că s-a vindecat de cancer şi a spus că Michael – care s-a vindecat de cancer în 2013 – credea că starea sa era mai rea decât a fost, de fapt.

Val a fost întrebat de un fan: ”În urmă cu ceva timp, Michael Douglas a pretins că sufereaţi de cancer în fază terminală. Care a fost povestea din spatele acestui lucru?”, iar Kilmer a răspuns: ”Probabil că încerca să mă ajute pentru că cei din presă se întrebau unde eram în ultimul timp, şi e adevărat că m-am vindecat de cancer, dar limba mea este încă umflată, deşi în curs de vindecare. Pentru că încă nu sunt cum eram de obicei oamenii cred că încă nu mă simt bine.”