Val Kilmer luptă pentru viaţă. Cum arată acum SEX-SIMBOLUL de la Holywood FOTO

Val Kilmer este doar o umbră a bărbatului chipeş de altădată, iar cele mai noi imagini, surprinse de papara­zzii tabloidului National Enquirer, îl arată pe star că se topeşte, pur şi simplu, pe pi­cioare.

23 ian. 2017, 19:16

„Val îşi trăieşte ultimele zile. Încearcă să îi asigure pe toţi că se simte bine, dar e cât se poa­te de clar că nu e aşa. Lucrurile devin din ce în ce mai grave”, a declarat un apropiat al actorului pentru publicaţia citată. Un lucru care confirmă semnalul de alarmă tras de Michael Douglas pe 30 octombrie, când acesta a făcut public calva­rul lui Val Kilmer, acelaşi prin care a trecut, cu ani în urmă, şi el.

Actorul care a ajuns să cântărească puţin pes­te 40 de kilograme a dat fanilor motive de îngri­jorare atunci când a apărut, pe 9 decembrie, la vizionarea din San Diego a noului său film, Ci­tizen Twain, o ecranizare a one man show-ului său cu acelaşi nume. Hainele îi atârnă, azi, pe silueta scheletică, iar actorul pare dependent de un spray pe care îl folosesc frecvent pacienţii bolnavi de cancer pentru gura şi gâtul uscate, scrie OK Magazine.

Val Kilmer a negat că ar suferi de cancer la gât, în timp ce mama lui, Gladys Leach, a mărturisit că fiul ei a fost, în­tr-adevăr, bolnav, dar s-a vindecat înlocuind pastilele cu rugăciuni.