Valentin Nicolau, fostul preşedinte al TVR, a fost condus pe ultimul drum VIDEO

Momente emoţionante vineri la Biserica "Sfânta Maria" din Capitală. Familia, sute de angajaţi, dar şi foarte mulţi prieteni au venit să îl conducă pe ultimul drum pe Valentin Nicolau, fostul preşedinte al Televiziunii Române, informează România TV.

16 ian. 2015, 16:41
Valentin Nicolau, fostul preşedinte al TVR, a fost condus pe ultimul drum VIDEO

Politicieni, artişti, prieteni, dar şi angajaţi ai Televiziunii Române au venit să îşi ia rămas bun de la Valentin Nicolau.

Realmente a fost un şoc, nu numai pentru mine, a fost un şoc pentru toată lumea pentru că era într-o formă extraordinară de bună. Făcea foarte mult sport, se simţea bine„, a spus Monica Anghel.

Valentin Nicolau a fost preşedintele Televiziunii Române timp de 3 ani, în perioada 2002-2005, dar şi important scriitor, editor şi dramaturg.

Un dramaturg deosebit, un scriitor, un pamfletar absolut remarcabil. Ne certam uneori, ne împăcam. Mi-a fost foarte drag„, a declarat Adrian Năstase.

Oriunde a fost a făcut treabă bună şi el însuşi un creator. Am fost împreună cu el la o premieră, la Buzău, un om preţuit de toată lumea. E o pierdere reală pentru viaţa noastră intelectuală„, a precizat Ion Iliescu.

Valentin Nicolau, fostul preşedinte-director general al Televiziunii Române a murit, marţi seară, în urma unui stop cardio-respirator. Acesta avea 54 de ani.

Citeşte şi VALENTIN NICOLAU a murit: a fost hamal, director TVR, scriitor de cărţi pentru copii