Valentin Sanfira și Codruța Filip, anunțul făcut la un an de la căsătorie: „În momentul în care ai o neliniște sufletească, nici lucrurile nu îţi ies aşa cum trebuie”

Pe 16 octombrie 2022, Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. La împlinirea unui an de la cel ma fericit moment din viața lor, cei doi și-au dezvăluit planurile de viitor.

23 oct. 2023, 09:51

Valentin Sanfira și Codruța Filip sunt mai fericiţi ca niciodată şi nu-şi doresc nimic altceva decât ca această emoţie să dureze toată viaţa. Îşi mai doresc şi linişte şi să se bucure unul de celălalt, motiv pentru care şi-au planificat o bine-meritată vacanţă.

Valentin Sanfira și Codruța Filip împlinesc un an de căsnicie: „Vrem să fim împliniţi sufleteşte”

Această pauză de la activitatea profesională este cu atât mai bine-venită cu cât Valentin a avut de traversat o cumpănă apăsătoare în această vară, când, afat în vacanţă în Italia, a fost victima unui accident de circulaţie. Artistul a fost atunci grav rănit la un picior, a avut nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă, apoi a urmat o perioadă de recuperare destul de lungă.

Noi ne bucurăm de ce avem și mai punem stop. O să plecăm și în vacanță. Noi ne bucurăm și de viață și ne mai facem timp și pentru noi. Nu alergăm mereu. Să fim împliniți sufletește.

În momentul în care ai o neliniște sufletească, nu poți nici să dormi noaptea, nici lucrurile nu îți ies așa cum trebuie, nu poți să faci nimic stresat și supărat. Când există comunicare, înțelegere, iubire, parcă altfel merg lucrurile”, au mărturisit cei doi, în cadrul unei emisiuni televizate.

Maria Loga, dezamăgită de Valentin Sanfira

Maria Loga şi Valentin Sanfira au fost o altă variantă a cuplului Irina Loghin şi Fuego  – un cuplu mamă-fiu care are mare priză la public. Însă Maria Loga a ajuns să fie extrem de dezamăgită în urma acestor colaborări. Artista lasă să se înțeleagă faptul că Valentin nu îi este recunoscător pentru colaborarea care i-a adus și succesul, scrie Star Popular.

Doi mari artiști din generația de aur n-au mai vorbit cu mine doi ani pe motivul ăsta. Nu m-au băgat în seamă, după doi ani ne-am împăcat și i-am întrebat de ce n-au vorbit cu mine, mi-au reproșat: ce ai cătat să faci… (n.r. duet cu Valentin Sanfira)?! Pentru că așa am simțit și am considerat că merită. Era copil, avea 18 ani. Eu l-am cunoscut un copil, terminase liceul, se angajase la Doina Gorjului, un copil talentat, cuminte, un pic mai răzvrătit. Mie mi-a fost drag de el”, a mărturisit Maria Loga în podcastul lui Alexandru Pătrașcu by Imbold Media.