Valentin Suciu, demis din funcţia de antrenor al lui Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe a reziliat contractul cu antrenorul Valentin Suciu, anunțul fiind făcut de conducerea clubului, în cadrul unei conferințe de presă.

26 oct. 2017, 06:02
Valentin Suciu, demis din funcţia de antrenor al lui Sepsi Sf. Gheorghe

Davis Kertesz, vicepreședintele clubului, a declarat că măsura a fost luată ‘în consens” cu Valentin Suciu, căruia i se va oferi un alt post.

„În urma evenimentelor și a rezultatelor din ultima perioadă, astăzi, conducerea clubului, în consens cu antrenorul Valentin Suciu, a decis rezilierea contractului acestuia. Pregătirea echipei pe perioada următoare va fi asigurată interimar de cuplul Nagy Sandor și Kulcsar Laszlo. Valentin Suciu este de patru ani alături de noi la acest club, îi mulțumim pentru munca depusă, pentru efortul depus și pentru rezultate și îi urăm succes în munca viitoare. Apreciind munca lui, conducerea clubului a decis să îi ofere un alt post, post despre care o să vorbim în viitorul apropiat, în zilele următoare. Dacă dorește, totuși, să se alăture altui club, noi suntem alături de el și îi urăm mult succes și în acea muncă în continuare”, a declarat David Kertesz.

Sepsi ocupă locul 12 (din 14 echipe), cu 11 puncte, după 15 etape, și nu are nicio victorie în ultimele șapte etape (cinci eșecuri, două egaluri), iar marți a fost eliminată din Cupa României de CSU Craiova, scor 0-2 la Brașov.