Valentina a fost bătută crunt înainte de a fi incendiată. Criminalul a fost prins, este fostul iubit al fetei FOTO

A fost reținut suspectul de omor calificat bănuit că a ucis-o și incendiat-o pe Valentina D., o tânără în vârstă de 21 de ani, din Buzău. Mâine, Cosmin M.D. va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

23 feb. 2019, 19:15

Cunoscut în lumea jocurilor de noroc, suspectul în vârstă de 21 de ani ar fi mers, aseară, la locuința Valentinei, fosta sa iubită, pentru a-i da o lecție, după cum scrie reporterbuzoian.ro. Se pare că fata, care nu îl putea uita, îi trimisese actualei iubite a lui Cosmin o fotografie recentă în care apărea alături de băiat. Înfuriat peste măsură că Valentina se amestecă în viața lui, tânărul a mers la apartamentul fetei, unde ar fi lovit-o în mod repetat, până când aceasta și-a pierdut cunoștința.

Citeşte şi Sfârşit teribil pentru o tânără de numai 22 de ani! A ars de vie într-un apartament care a fost cuprins de flăcări

Pentru a-și ascunde urmele crimei, suspectul a stropit-o pe victimă cu benzină și i-a dat foc. Nu este exclus ca, în momentul comiterii faptei, bănuitul să se fi aflat sub influența alcoolului sau a altor substanțe cu efect psihogen.