Valentina de la „Hell’s Kitchen”. „Soţul m-a înşelat şi m-a şantajat cu poze cu mine dezbrăcată”

Valentina Ionescu, fosta concurentă de la "Hell's Kitchen", are o poveste de viaţă impresionantă. Ea trece prin momente dificile de când soţul ei i-a spus că vrea să divorţeze, după 17 ani de căsătorie.

10 aug. 2015, 08:34
Valentina de la „Hell’s Kitchen”. „Soţul m-a înşelat şi m-a şantajat cu poze cu mine dezbrăcată”

Invitată în platoul unei emisiuni, Valentina Ionescu a povestit că situaţia ei s-a agravat de când soţul a înşelat-o, scrie antenastars.ro.

Citeşte şi IADUL BUCATARILOR 2015 a fost câştigat de Michael Pascale. Prima declaraţie a lui Chef Michael

Acesta i-a luat toate lucrurile, ba mai mult decât atât, acum o obligă să plece din casă. „Lucrurile s-au complicat foarte tare. Pe omul ăsta nu-l mai vreau. Omul ăsta vrea să mă trimită cu copilul într-o garsonieră. El este cu amanta, iar în momentul de faţă, vrea ca eu să plec din casă, sau să împărţim casa. Adică eu să îmi iau copilul şi să mă duc la o garsonieră cu chirie şi el să rămână acolo. Casa este o problemă pentru el. Omul ăsta este frustrat intelesctual, spiritual, e ateu. El mi-a spus să stăm într-o perioadă de probă să vadă cum îi merge cu amanta şi după care, să vedem dacă ne mai împăcăm. La botezul fiului meu s-a speriat şi a zis că vrea să plece. El îmi reproşa mereu că eu sunt defectă şi am încercat să repar relaţia, dra mi-am dat seama că problema nu este la mine”, a declarat Valentina Ionescu.