Valentina Pelinel a luat decizia de care multe femei se feresc! Are probleme înainte să nască?

Cu mai puțin de o lună înainte să devină mamă, Valentina Pelinel a luat una dintre deciziile de care multe femei se feresc.

14 mai 2016, 11:34
Valentina Pelinel a luat decizia de care multe femei se feresc! Are probleme înainte să nască?

Valentina Pelinel a făcut anunţul cel mare! Stresată de prea multe bârfe, vedeta a spus răspicat cum va naşte.Fără să se gândească la durerile insuportabile de care multe viitoare mămici se feresc, frumoasa blondă a decis ca primul ei copil să vină pe lume natural.

În orice caz, ziua cea mare se apropie cu pași repezi. Nu de alta, dar se pare că vedeta oboseşte mai des şi nici cu somnul nu stă prea bine.

Oricum, în aşteptarea bebeluşului poznaş, cum îl alintă vedeta pe băieţelul ei, Valentina face în continuare sport.

Cristi Borcea a ales pentru Valentina Pelinel un pachet VIP la o clinică privată, pentru care va scoate din buzunar nu mai puţin de 6000 de euro.

Speriat însă de cel mai mare scandal din sănătate, Borcea a avut o cerinţă specială la clinica unde va avea loc naşterea: să fie testaţi dezinfectanţii şi medicamentele care vor fi folosite.

Apropiaţii Valentinei spun că inclusiv spirtul a fost testat! Valentina Pelinel este însărcinată în nouă luni şi aşteaptă nerăbdătoare naşterea primului său copil.

Mai are doar câteva săptămâni până naşte, aşa că, organizată din fire, Valentina Pelinel nu avea cum să rateze petrecerea pentru bebeluşul pe care îl poartă în pântece. Modelul şi-a chemat câteva prietene apropiate acasă, unde s-a bucurat de cadourile pe care le-a primit pentru băieţelul ei.

Anca Serea, Oana Turcu, Roxana Iliescu, Luminiţa Nicolescu şi Sanda Mihai  au răspuns invitaţiei şi au venit încărcate cu daruri preţioase pentru mămică. Discretă, Valentina Pelinel nu a vrut să creeze mai multe valuri decât a reuşit să o facă până acum cu anunţul sarcinii şi a preferat să dea cheful acasă, în aparatmentul situat într-un complez rezidenţial unde locuieşte cu chirie.

Astfel de petreceri, denumite „baby shower” sunt frecvente în America, însă în ultima vreme au devenit nelipsite printre viitoarele mămici vedetă şi de la noi. Pentru a sărbători apropierea naşterii unui copil, mămicile organizează o astfel de petrecere, în cadrul căreia graviduţa primeşte cadouri în numele viitorului bebeluş.