Valentina Pelinel a născut. Gestul făcut de Borcea din spatele gratiilor

Valentina Pelinel a născut, miercuri, un băieţel. Chiar dacă este după gratii, Cristi Borcea nu a rămas indiferent şi i-a trimis un buchet de flori la spital.

08 iun. 2016, 13:24
Valentina Pelinel a născut. Gestul făcut de Borcea din spatele gratiilor

Valentina Pelinel a devenit astăzi pentru prima oară mămică, iar Cristi Borcea a surprins-o cu un buchet de flori.

Sarcina Valentinei depășise deja termenul de ceva vreme. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos. Porivit Antena Stars, micuțul se va numi Milan Cristian.

Presupusul tătic Cristi Borcea are acum 7 copii: 3 cu prima soție, Mihaela, 2 cu a doua soție, Alina Vidican, unul cu fosta lui avocată, Simona Dana Voiculescu și unul, abia venit pe lume, cu Valentina Pelinel.

Sarcina Valentinei Pelinel a fost indelung mediatizată după ce s-a aflat că tatăl copilului ar fi chiar fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea. „Lucrurile se vor lamuri de la sine. Se fac foarte multe scenarii şi speculaţii despre viaţa mea personală. Aşa cum presa mă cunoaşte de 20 de ani, nu am minţit niciodată public. Am evitat subiecte uneori, dar tot ce am declarat a fost intotdeauna adevărul”, a spus Valentina Pelinel, intr-un interviu acordat  în urmă cu cîteva săptămâni.