Valentina Pelinel, apariţie horror la un eveniment monden. S-a îngrăşat enorm, este nepensată şi cu mustaţa la vedere

Valentina Pelinel se încăpățânează să nu rateze nicio mondenitate și pe toate le onorează cu picioarele dezgolite și cocoțată pe tocuri, o postură nu prea confortabilă pentru o femeie însărcinată, mai ales că forma fizică nu prea i-o mai permite. Ultima ei apariţie a fost un dezastru total.

20 mart. 2016, 11:47

Ultima apariție publică a Valentinei Pelinel a fost un dezastru de la un capăt la altul. Într-o rochie scurtă, fostul model a lăsat la vedere celulita şi picioarele pline de semne.

Pe lângă asta, potrivit libertatea.ro, Pelinel a ieșit în lume nepensată și firele crescute răzleț erau atât de inestetice încât nu prea puteau fi trecute cu vedere, nici cu toată bunăvoința în lume. La câțiva centimetri dedesubt, desupra buzei de sus, răsăreau semeți frații lor – mustața, vizibilă cu ochiul liber.

Vezi şi: Carmen Harra: Cristi Borcea nu va rămâne cu Valentina Pelinel

Se pare că Valentina nu mai pune preţ pe aspectul fizic acum când consideră că l-a câştigat pe Borcea. Fostul şef al lui Dinamo a luat decizia cu privire la viitorul său amoros. Potrivit avocatei sale, Borcea a decis să divorţeze de soţia sa.

„Acum o săptămână s-a semnat o procură premergătoare divorțului între Alina și Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiții ale divorțului, respectiv plecarea și stabilirea celor doi minori care au cetățenie americană. S-a hotărât evident asupra unei sume decente lunare de întreținere a copiilor. Singura sumă stabilită este o sumă lunară de întreținere lunară, la nivelul întreținerii copiilor în America. Este o sumă acoperitoare. S-a semnat o procură în care s-a împuternicit un avocat ca să facă actele în demersurile legate de divorț. Era nevoie de împuternicire pentru a se depune înainte cu 30 de zile cererea de divorț la notar. Vom reprezenta ambii soți. Va fi un divorț în deplină înțelegere. Nădăjduim să fie un divorț care să se pronunțe la notar. Alina Borcea își va păstra numele de Borcea sub consimțământul soțului”, a spus avocatul, potrivit spynews.ro.

De asemenea, avocata a vorbit și despre termenul limită la care cei doi vor putea fi căsătoriți, respectiv 30 iunie 2016. După această dată, cei doi vor fi din nou liberi. „Avem un termen limită stabilit ca fiind 30 iunie”, a declarat avocatul familiei.

După ce l-a vizitat la penitenciar, nevasta fostului şef dinamovist şi-a luat cei doi copii şi s-a îmbarcat vineri dimineaţă în cursa spre Miami. Înainte de a pleca din România, Alina, însoţită de fiul cel mare, l-a vizitat soţul la pentinciar. Ea s-a aşezat liniştită la coadă pentru a intră în vizită la soţul ei, în timp ce ţinea câteva documente în mână. 

După o perioadă foarte agitată, Alina a plecat din ţară pentru câteva luni şi îşi va creşte singură copiii, în timp ce Cristi Borcea (46 de ani), care, potrivit tabloidelor, a lăsat-o însărcinată pe Valentina Pelinel (36 de ani, continuă să-şi execute pedeapsa pentru care e închis.

Fostul şef de la Dinamo mai are patru copii din alte relații, doi băieți și o fată cu Mihaela Borcea și o fiică cu fosta amantă, avocata Simona Dana Voiculescu. Dacă ceea ce a lăsat Valentina Pelinel să se înţeleagă se adevereşte, Cristi Borcea va deveni tată pentru a şaptea oară.