VALENTINA PELINEL: „Bebe poznaş” seamănă şi cu tatăl

Valentina Pelinel va naşte la sfârşitul lunii mai un băieţel. Ea a dat detalii despre sarcină în exclusivitate la România TV.

01 mai 2016, 20:24
VALENTINA PELINEL: „Bebe poznaş” seamănă şi cu tatăl

Valentina Pelinel numără zilele până când va naşte. Top modelul a decis să nască natural şi nu va apela la cezariană decât dacă este imperios necesar şi dacă medicul va decide acest lucru. între timp, merge la întâlniri, şedinţe foto, un botez şi dă interviuri cu zâmbetul pe buze.

„Vorbesc în fiecare zi cu micuţul poznaş. I-am explicat că e o zi în care se mănâncă foarte mult, am fost şi la un botez si i-am spus să nu fie supărat pe mine. A primit el un iepuraş. Cineva i-a trimis un iepuraş”, a declarat Valentina Pelinel pentru România TV.

„Nu stiu cum ati avut voi ecografia ca eu nu o dau, seamănă şi cu mine si cu tatal lui, e normal sa fie asa, ca doar nu l-am facut singura”, a mai spus Pelinel, adăugând că nu s-a hotărât încă ce nume îi va pune, varianta „Romeo” fiind exclusă din start.

Valentina Pelinel a dezvăluit că va naşte natural, la oclinică privată şi a infirmat că s-a mutat într-o casă a lui Cristi Borcea.

 

Valentina Pelinel, detaliul neştiut de la ultima ecografie. „M-a terminat!”