VALENTINA PELINEL: „Dacă aş avea puteri supranaturale…”

Valentina Pelinel a scris pe blog un articol plin de subînţelesuri după ce instanţa a respins eliberarea condiţionată a lui Cristi Borcea

25 oct. 2017, 17:54
VALENTINA PELINEL: „Dacă aş avea puteri supranaturale…”

„Urmărind filmele cu supereroi, de multe ori m-am întrebat ce anume mi s-ar potrivi. Dacă ar fi să aleg o putere nelimitată, ar fi aceea de a vindeca….suflete. Se spune că boala apare mai întâi la nivel energetic, apoi la nivel fizic. Cred că m-aş simţi binecuvântată  să identific acele suflete chinuite de energii negative sau de necruţătoarea karma şi să le alin suferinţele. De dragoste nu i-aş vindeca însă!! !:)))

Şi ştiţi de ce? Pentru că dragostea, cu bune şi rele, este singura forţă din aceasta lume pentru care merită să treci prin orice test. Şi cunoaşteţi şi voi că o mare iubire este cu atât mai adevărată cu cât trece prin mai multe încercări. Şi le rezistă tocmai pentru că sufletele atinse de lumina dragostei sunt cele mai puternice.  Până şi Steve Jobs a recunoscut pe patul de moarte că bogăţia e deşertăciune şi că doar iubirea nu cunoaşte oprelişti.

Nici celelalte puteri nu mi se par de ignorat. Cum s-ar desfăşura viaţa noastră în fiecare zi dacă am putea să citim gândurile oamenilor, să ştim ce le trece prin minte, să observam cum îşi iau deciziile, ce au de gând să facă, cum văd viaţa, cum sintetizează informaţiile şi cum îi afectează şi …ce urmează să facă… Deşi, pentru toate acestea, nu cred că este nevoie de o superputere, ea există deja şi se numeşte psihoterapie. Cât de diferită şi liniştită ar fi lumea în care trăim dacă fiecare persoană şi-ar lua în serios suferinţele şi ar accepta să le vindece alături de un profesionist. Sau o supereroină!

De ce putere supranaturală m-aş putea lipsi? Aceea de a zbura, pentru că nu ţin neapărat să văd lumea de sus; prefer adrenalina de a mă afla printre oameni, buni şi răi, şi să rămân… cu picioarele pe pământ”, a scris Vaelntina pelinel pe Femei de 10.